HOROSCOP: Zodia de care să te fereşti toată viața. Duşmanul ascuns al zodiacului

Indiferent de natura firii tale, există persoane faţă de care poţi să ai o antipatie de la bun început. Dacă sentimentul de antipatie ţi se pare exagerat, să presupunem că îţi este dat să întâlneşti, măcar o dată în viaţă, o persoană cu care să nu ai nicio conexiune. Acest lucru este strâns legat de semnele zodiacale, care dau tonul compatibilităţilor, scrie realitatea.net.

Berbec

Pentru binele tău, stai departe de nativii Rac! Eşti o fire mult prea impulsivă pentru sensibilii zodiacului, care s-ar simţi răniţi şi dacă le-ai atrage atenţia cu un lucru minor. Încearcă să eviţi conflictele care îţi pot strica total ziua şi te pot face să te simţi o persoană malefică.

Taur

Stai departe de nativii Săgetător! Tu eşti o persoană mult prea încăpăţânată iar o relaţie cu un reprezentant al Semnului de Foc s-ar putea termina cu scântei. Nu sunteţi o combinaţie reuşită nici pe plan amoros, nici în viaţa profesională.

Gemeni

Stai departe de nativii Fecioară! Eşti mult prea expansivă pentru persoanele născute în zodia Fecioară, care au o seriozitate ieşită din comun şi preferă să fie cât mai aşezate. Acestea aleg să îşi păstreze gândurile şi emoţiile în interior şi nu ştii niciodată ce gândesc cu adevărat.

Rac

Dacă vrei cu adevărat un prieten, acesta nu e cu siguranţă nativul Vărsător, din simplul motiv că acesta nu te-ar putea înţelege. Îi place să îşi trăiască viaţa după bunul său plac, iar tu nu ai fi decât un obstacol în calea fericirii sale.

Leu

Confruntarea dintre tine şi nativul Berbec este demnă de o ecranizare la Hollywood. Asta pentru că amândoi sunteţi firi puternice, impulsive, care luptă pentru supremaţie şi îşi doresc din răsputeri să aibă notorietate. În afară de idealurile legate de putere, nu aveţi nimic în comun.

Fecioară

Nu e despre faptul că eşti insensibilă, ci e despre ideea că tu şi nativul Rac proveniţi din lumi total diferite. Tendinţa de a-l critica la orice pas îl va scoate din minţi, ba chiar ar putea începe să te urască din tot sufletul.

Balanţă

Stai departe de nativul Scorpion! Nu de alta, dar firea ta echilibrată şi cu gânduri paşnice îl plictiseşte enorm pe nativul Scorpion, dornic de aventură. Nu numai că nu sunteţi compatibili, dar nu puteţi fi amândoi sub acelaşi acoperiş.

Scorpion

Dacă ai gânduri de alianţe, să ştii că împreună cu nativul Leu nu vei face casă bună. Asta pentru că amândoi vă doriţi să ieşiţi în evidenţă şi să arătaţi cine este mai bun. În schimb, sunteţi nişte rivali de neegalat.

Săgetător

Nativii Capricorn îţi vor pune beţe în roate, aşa că încearcă să te fereşti de ei cât poţi. Îţi pot fi duşmani aprigi, mai ales dacă faci greşeala de a avea încredere absolută în ei. Alege-ţi cu grijă prietenii.

Capricorn

Felul tău de a fi îl va enerva la culme pe nativul Berbec iar relaţia voastră de amiciţie se va transforma în cea mai cruntă bătălie. El îţi va arunca vorbe grele, iar tu vei dori să te răzbuni pe el şi să îi faci rău. E mai bine să nu socializaţi prea mult, pentru a nu avea motiv de ceartă.

Vărsător

Stai departe de nativul Taur, căci relaţia voastră nu e de bun augur. Firea ta rebelă şi modul tău ciudat de a fi îl va determina pe nativul Taur să îşi piardă încrederea în tine şi să te considere un inamic, care vrea să îl saboteze. Dacă simţi că nimeni nu te înţelege, e mai bine să stai singur, decât într-o companie nefavorabilă.

Peşti

La prima vedere, ai crede că nativii Peşti şi Vărsător se înţeleg de minune. Totuşi, realitatea e alta! Eşti mult prea sensibilă şi visătoare, iar nativului Vărsător nu îi place asta. În timp ce tu îţi doreşti pe cineva care să îţi asculte nevoile şi să aibă grijă de tine, nativul Vărsător este mult prea ocupat să se dezvolte pe sine. Pe scurt, o relaţie eşuată!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu