HOROSCOP: Zodia care dă lovitura financiară în octombrie

Octombrie este luna tranzițiilor cerești și a schimbărilor astrale, ce produc influențe marcante asupra semnelor zodiacale, scrie agerpres.ro.

Conjuncția dintre Lună și Jupiter luminează destinul unei anumite zodii, care se bucură de favorurile cerului și de oblăduirea puternicului stăpân al astrelor, părintele tuturor zeităților. Mercur urcă în cel mai înalt punct din cer, conferindu-i acestui norocos elocvență și succes în orice relație.

Pe 31 octombrie, conjuncția dintre Jupiter și Venus aduce șansa unei întâlniri romantice care va încununa o lună de vis pentru acest semn zodiacal. Dar care este zodia ce stăpânește în octombrie Roata Norocului?

Fecioara este cea mai norocoasă zodie din luna octombrie

Guvernată de inventivul Mercur și având corespondențe profunde cu Luna, Fecioara este zodia care se va bucura din plin de succes în octombrie. Daruri astrale vor veni către nativii acestei zodii în toate ariile vieții, iar sufletul lor va înflori sub lumina blândă a toamnei în toi.

Pe plan profesional, Fecioara va culege roadele eforturilor din întregul an, simțindu-se cu adevărat împlinită, potrivit Diva Hair. Situația sa la locul de muncă se va stabiliza, după o perioadă de incertitudini și agitație, iar relația cu colegii va fi mai bună ca oricând.

Pe plan financiar, cum este de așteptat, creșterea profesională va aduce noi resurse pentru Fecioară. Astfel, își va permite să pună deoparte bani pentru anumite lucruri pe care intenționa să le facă de mult. Poate este vorba de o călătorie visată, într-o zonă exotică, poate de o achiziție mai scumpă sau, pur și simplu, de o vacanță planificată de Sărbători, cert este că luna octombrie îi aduce Fecioarei o revigorare importantă din punct de vedere financiar.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu