HOROSCOP: Zile norocoase de sărbători în funcţie de zodie

În general, sărbătorile sunt despre iubire, bucurie, emoție și prieteni, dar, chiar și acum, anumite zile pot fi mai speciale decât celelalte, iar astrele joacă iarăși un rol foarte important, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Finalul de an va fi unul special pentru nativii zodiei, mai ales pentru cei care sunt încă singuri. Ziua ta norocoasă va fi pe 22 decembrie, așa că fii pregătită, pentru ca marea iubire să nu te găsească nemachiată, supărată sau îngândurată. Pune-ți zâmbetul pe chip și așteaptă să vezi ce ți-au pregătit astrele.

Taur

În principiu, Taurii nu au de ce se plânge, însă ziua de 25 decembrie va fi una absolut magică. Dacă aveai de încheiat un proiect important, acum este momentul. Și, pentru că vorbim de zile norocoase, poți chiar să joci la loto.

Gemeni

Pe plan profesional, ziua de 28 decembrie este cea pe care ai așteptat-o tot anul. Dacă ai de semnat un contract sau vrei să îți schimbi jobul, nu îți fie teamă. Uneori, lucrurile cele mai bune apar abia la final... în acest caz, la final de an.

Rac

Dacă tot anul te-ai distrat, ai vizitat, ai experimentat, de sărbători este cazul să te odihnești și să aștepți să... îți bată norocul la ușă. Poate de data aceasta te și găsește acasă. Mai exact, ziua ta norocoasă este chiar în ajun de Crăciun, pe 24 decembrie.

Leu

Ziua ta norocoasă de sărbători este pe data de 31 decembrie, atunci când vei primi vizita unor persoane dragi, pe care nu le-ai mai văzut de foarte mult timp.

Fecioară

La final de an, se pare că vei bifa foarte multe reușite, pe toate planurile. Pe 2 ianuarie vei avea parte de noroc cât pentru tot anul care a trecut.

Balanță

Balanța a avut parte de cel mai norocos an dintre toate semnele zodiacului. Și, pentru că un an de poveste nu se putea termina decât în același ton, pe data de 27 decembrie vei avea parte de o surpriză specială.

Scorpion

De sărbătorile de iarnă, cel mai important aspect pentru Scorpion este viața socială. Vei lega noi prietenii, care, dacă știi să le menții, îți pot aduce și noi oportunități financiare.  Ziua ta norocoasă este 23 decembrie.

Săgetător

Familia este pe primul loc în această iarnă, așa că nimic din ce ar putea fi legat de job, nu te-ar putea tenta. Dar ce zici dacă ți se oferă oportunitatea de a-l schimba cu unul mai bun? Nu răspunde acum, gândește-te până pe 3 ianuarie, căci atunci este ziua ta cu noroc.

Capricorn

De Crăciun ai putea să-ți găsești marea dragoste. Notează în calendar ziua de 28 decembrie. Vei afla la timpul potrivit ce ți-au pregătit astrele pentru această dată.

Vărsător

Pe data de 20 decembrie vei primi o veste care îți va schimba complet dispoziția de sărbători. Și tot atunci, cineva drag îți va da o veste la care nu te așteptai.

Pești

Data de 1 ianuarie este cea care îți va schimba în bine tot anul care urmează. Nu exclude posibilitatea unei întâlniri de afaceri fix în prima zi din an, căci nu te așteaptă decât lucruri bune.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu