HOROSCOP: Vezi ce îți rezervă astrele astăzi

Embed:
BERBEC

Relaţiile cu persoana iubita sunt excelente şi petreceţi momente plăcute împreună. În prima parte a zilei faceţi cunoştinţă cu o femeie care va juca un rol important în viaţa voastră.

TAUR

Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă şi vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie şi problemelor profesionale. Aveţi tendinţa să faceţi greşeli care vă pot crea neplăceri la locul de muncă.

GEMENI

În prima parte a zilei faceţi o achiziţie importanta pentru familie. Partenerul de viaţă vă apreciază iniţiativă. Petreceţi seara în mijlocul familiei şi planificați o excursie.

RAC

Este posibil să aveţi mici dificultăţi în relaţiile cu partenerul. Cu calm, puteţi evita o discuţie în contradictoriu. După-amiaza primiţi o suma de bani pe care o aşteptaţi de câteva zile. Vă regăsiți optimismul.

LEU

O colega de serviciu vă invită la o petrecere. Sunteţi remarcaţi de o persoana şi s-ar putea sa-i cuceriți inima. Nu este exclus să stabiliţi o relaţie de durată. Va puteţi baza pe intuiţie, dar nu neglijaţi sfaturile prietenilor apropiaţi!

FECIOARĂ

Zi favorabila întâlnirilor cu prietenii. Nu este exclus să aveţi mici probleme de sănătate. De asemenea, s-ar putea să vi se propună o colaborare. Vă sfătuim sa nu luaţi decizii pripite.

BALANŢĂ

Este o zi buna pentru susţinerea examenelor şi pentru afaceri. Astăzi puteţi petrece clipe plăcute în compania persoanei iubite. Va sfătuim să daţi dovadă de prudenţă în tot ce faceţi şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

SCORPION

Este posibil să vi se propună asocierea într-o afacere. Nu vă grăbiţi sa luati o decizie! Astăzi s-ar putea sa nu luaţi hotărâri inspirate. În partea a doua a zilei, acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

SĂGETĂTOR

Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoiţi sa faceţi mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiţi din partea unei colege care apreciază corectitudinea dumneavoastra.

CAPRICORN

Au loc evenimente importante pe plan profesional. În partea a doua a zilei sunteţi nevoiţi să luaţi o decizie în privinţa relaţiilor cu persoana iubita. Puteţi să vă bazați pe intuiţie.

VĂRSĂTOR

Zi favorabilă realizărilor pe plan social şi sentimental. Fiţi prudenţi în afaceri şi în chestiunile profesionale!

PEŞTI

Sunteţi indispuși din cauza dificultaților materiale cu care vă confruntaţi. Relaţiile sentimentale parcurg o perioadă favorabilă.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu