HOROSCOP: Trei zodii perfecte pentru rolul de soție

Bărbații ar trebui să țină seama și de zodii când va veni momentul să-și caute o soție. Există în zodiac trei zodii perfecte pentru rolul de soție, scriie unica.ro.

Rac: Femeia din Rac iubește cu pasiune și va lupta întotdeauna pentru ceea ce iubește. Este femeia care va face orice pentru persoana pe care o iubește. Își dorește ca toți cei dragi să fie fericiți și încearcă în fiecare zi să înfrumusețeze ziua cuiva.

Singurul ei defect este că tinde să dramatizeze, dar este un lucru minor având în vedere toate calitățile ei.

Nimeni nu e perfect, dar nativa din Rac este aproape de a fi nevasta și mama perfectă pentru că va aspira mereu să fie așa.

Tot ceea ce cere în schimb o femeie Rac este respect, onestitate și dăruirea soțului ei.

Leoaica este o femeie capabilă, curajoasă, puternică și feroce. Lângă ea are nevoie de un partener la fel ca ea.

Ea iubește în felul ei, chiar și când se înfurie nu te poți supăra pe ea. Sentimentele ei sunt sincere, lângă ea te simți cu adevărat protejat.

Când vine vorba de copiii ei, devine o luptătoare. Nimeni nu îi poate sta în cale.

Ce cere în schimb o Leoaică? Adorație și atât.

Capricorn: Nativa din Capricorn o să te facă să te îndoiești că o meriți. Fii sigur, că dacă ai intrat în grațiile unei femei din această zodie, flacăra dragostei va arde intens și mult timp.

Aceasta consideră că este responsabilitatea ei să mențină vie această flacără. Femeia din Capricorn este bine ancorată în realitate, poți întotdeauna sigur la ce te aștepți de la ea.

Dacă ești norocos să te iubească o astfel de femeie și nu știi de ce, poți fi sigur că ea vede tot ce-i mai bun la tine. Va face tot posibilul să scoată la iveală toate calitățile tale. Știe că meriți.

Ca mamă, este exigentă, dar corectă.

Ce cere în schimb nativa din Capricorn? Să fii un exemplu, să arăți perseverență și să ai caracter.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu