HOROSCOP: Trei zodii pentru care vin vremuri grele în 2018, anul de cotitură în viaţa lor

Un an nou înseamnă pentru multă lume speranțe într-o viață mai bună. Din nefericire, pentru unele persoane, perspectivele nu sunt tocmai optimiste. Și asta întrucât în anul care vine conjunctură astrala nu le este tocmai favorabilă, scrie realitatea.net.

Următoarele 3 zodii sunt cele care vor avea cel mai mult de suferit în 2018:

Taur

Începi anul într-o notă optimistă, însă ți se îneacă rapid corăbiile. Nimic nu merge cum ți-ai plănuit. Încă din luna ianuarie pierzi o sumă importantă de bani, fie că o aveai și rămâi fără ea, fie că îți fusese promisă și n-a mai ajuns la ține. Prost stai și când vine vorba de locul de muncă. Ești impulsivă și îți pierzi credibilitatea în rândul șefilor și a colegilor, lucru care te-ar putea împinge să îți dai demisia, scrie ele.ro.

Balanța

Liniștea cu care ai fost obișnuită în ultimii 2-3 ani este spartă acum de prezența unei persoane cu o influența nefastă asupra ta. Ar putea fi cineva de care te îndrăgostești, dar care nu îți împărtășește sentimentele. Sau poate fi un coleg ori un partener de afaceri care îți pune bețe în roate. Pierzi pe toate planurile și nu mai reușești să îți regăsești echilibrul. 2018 este un an care te va marca pe viață.

Vărsător

Ai visat multă vreme la acest an pentru care ai făcut planuri mărețe. Toate însă se vor prăbuși unul câte unul. Carieră ta părea că a ajuns la vârf, însă primești o lovitură neașteptată care te determină să o iei de la capăt într-un cu totul alt domeniu decât ai fost obișnuită până acum. Nici în viață privată nu îți merge mai bine. Te îndrăgostești, cauți perfecțiunea, însă primești lovitură după lovitură.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu