HOROSCOP: Trei zodii de femei periculoase pentru orice relaţie. Destramă şi cel mai solid cuplu

Oricât de fidel ar fi un bărbat, există femei în faţă cărora cu greu poate rezistă. Sunt incitante şi nu pregetă niciun efort pentru a-şi dovedi supremaţia.Sunt în stare să destrame relaţii solide fără nicio mustrare de conştiinţa, scrie realitatea.net.

Femeile care destramă cupluri sunt născute cu precădere în următoarele trei zodii:

Scorpion

Te miră cumva că din această lista scurtă face parte femeia Scorpion? Această nativă e în stare să prindă în mrejele sale chiar şi pe cei mai statornici bărbaţi. Are un farmec aparte care suceşte minţile. Ştie cum să îi determine să o iubească şi atunci când se îndrăgosteşte n-o interesează dacă cel care i-a ajuns la inima e cuplat sau chiar însurat.

Vărsător

Spre deosebire de Scorpion, nativă Vărsător nu face nimic intenţionat. Pur şi simplu aşa are ea lipici la bărbaţi însuraţi. Şi ea se miră cum de da numai peste cei aflaţi în relaţii de durata. Însă e atât de excentrică şi de comunicativă, încât cine i-ar putea rezistă? E una dintre amantele perfecte, acele femei care îţi oferă exact ceea ce îţi lipseşte într-o căsnicie.

Gemeni

Femeia din zodia Gemeni e frumoasă şi e inteligenţă, lucru care o face extrem de atractivă. Practic, bărbaţii sunt atraşi de cumulul de calităţi pe care le are şi pe care şi le pune în valoare că nimeni altă. Ştie foarte bine să comunice, astfel că va vrăji cu vorbele şi cu vocea să suavă orice bărbat. E irezistibilă şi o ştie şi ea prea bine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu