HOROSCOP: Trei zodii de femei pe care NIMENI nu le suportă. Ele sunt FIARELE zodiacului

Nimic nu le convine, au pretenții uriașe și sunt extrem de critice la adresă celorlalți. Țin la ideile lor și cred că lucrurile nu pot fi făcute decât așa cum dictează ele. Vorbim despre persoanele dificile, greu de suportat. 

Acestea sunt născute cu precădere în următoarele trei zodii:

Fecioară

Fecioară este una dintre persoanele cel mai greu de suportat, întrucât este încăpățânată și face tot posibilul să te convingă că tot ce crede ea este bine și corect. Chiar și când știe că nu are dreptate se va contrazice doar pentru a nu-și recunoaște înfrângerea. Ei nu îi place orice tip de mâncare, orice film, orice cadou, are mereu câte ceva de comentat, de criticat.

Capricorn

Nimeni nu îi poate ajunge la nas unei persoane născute în Capricorn. Are impresia că le știe pe toate și argumentează pe un ton ridicat, enervant de cele mai multe ori. Este pretențioasă, astfel că trebuie să te aștepți dacă mergi cu ea undeva să critice mâncarea, cazarea, atmosferă, totul. Face observații acide, care uneori nici n-au legătură cu realitatea.

Gemeni

Un alt tip de nativ cicălitor este cel din zodia Gemeni. Se află mereu în contradicție cu el însuși și de multe ori acum își da dreptate, iar în secundă următoare spune că tu ești cel îndreptățit. Îți va scoate peri albi cu mofturile sale și va avea mereu ceva de criticat, considerând că faci treabă de mântuială, realitatea.net.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu