HOROSCOP: Trei zodii de bărbați perfecți. Orice femeie s-ar mărita cu ei

Multe femei sunt convinse că bărbatul perfect nu există. Ei bine, astrele spun că există, doar că trebuie căutat ceva mai bine. Îl recunoști după semnul zodiacal, dar și după câteva calități aparte: are atitudine, e puternic, e harnic, tandru, frumos și are simțul umorului.

Iată care sunt zodiile care dau bărbatii buni de pus la rană:

Vărsător

Bărbatul Vărsător este unul altruist, gata să sacrifice totul pentru persoană de langă el. Se dedică trup și suflet familiei, este foarte fidel și sunt extrem de rare situațiile în care acesta călca strâmb. E blând și liniștit, idealist, uneori prea cu capul în nori, dar suficient de atent încât să te surprindă.

Rac

Racul e bun la casă omului. E mereu de ajutor, gata să sprijine și să-și asume sarcini în gospodărie. Nu va lasă femeia să ducă tot greul casei, ci o va proteja și o va ajută să se dezvolte, punând-o mereu pe primul loc. Nu va face nimic fără să se consulte cu ea.

Fecioară

Nativul Fecioară este responsabil, săritor, dar și exigent cu cei pe care îi ajută. De multe ori, preferă să își asume el anumite sarcini pentru a fi sigur că sunt duse la îndeplinire așa cum trebuie. E amuzant și știe cum să te facă să zâmbești, chiar dacă nu ești în cea mai bună stare de spirit, scrie ele.ro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu