HOROSCOP: Trei zodii care vor avea parte doar de GHINION în luna august

Dacă până acum toate zodiile au avut parte de întâmplări fericite și de schimbări benefice pe toate planurile, se pare că cei 3 nativi despre care vei afla mai jos nu vor mai fi la fel de norocoși, scrie realitatea.net.

Aceste 3 zodii nu vor fi într-o stare prea bună și vor deveni anxioase și nostalgice la început de august.

Berbec

Marte va face totul să se simtă ca o povară în luna august. Ești morocănoasă, letargică și ai schimbări bruște de stare. Nu trebuie să îți faci prea multe griji, deoarece nu este sfârșitul lumii. Marte este retrograd dintr-un anumit motiv și ar trebui să folosești acest moment în propriul interes. Profită de această lună pentru a reflecta la lucrurile ce te împiedică să mergi mai departe. Știm că ești războinica zodiacului, însă chiar și un luptător are nevoie de o pauză pentru a analiza situația.

Gemeni

Mercur retrograd în Leu poate să îți aducă numeroase probleme. De aceea, este indicat să îți lași egoul deoparte. Un alt lucru la care trebuie să te gândești este dacă în acest moment comunici din inimă sau dacă ești prea ocupată pentru a le face pe plac celor din jur. La sfârșitul zilei, vei vedea că aceste experiențe te ajută să te maturizezi și de aceea este bine să nu ții aceste frustrări ascunse.

Vărsător

Dacă există un lucru la care te pricepi cel mai bine, acesta este confruntarea. Nu ești tipul de femeie emotivă, iar lupta pentru lucrurile în care crezi nu a fost niciodată o problemă. Totuși, nu se aplică și când Marte se mută în semnul tău. În luna august, nu trebuie să opui nicio rezistență. Lasă-te dusă de val, deoarece lucruri mărețe te așteaptă la orizont.

Deși luna august nu va fi tocmai plăcută pentru aceste 3 zodii, nativii trebuie să profite de aceste lecții pentru a se maturiza.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu