HOROSCOP: Trei zodii care nu iartă și nu uită. Sunt cele mai ranchiunoase

Ia-ți adio de la împăcarea cu ele! Următoarele trei zodii sunt atât de ranchiunoase încât nu poți speră vreodată că te vor ierta, scrie realitatea.net.

Iată care sunt zodiile care nu au milă, care nu uită și nu iartă nimic: 


Taur

Nativul Taur păstrează în preajmă să doar prietenii adevărați. Suportă foarte greu trădările și lipsă loialității. De aceea, trebuie să știi că sunt genul de oameni care pot să țină pică la nesfârșit. Țin minte toată viață dacă ai călcat strâmb în față lor și chiar sunt șanse reale să se răzbune pe ține.

Capricorn

Capricornul îți poartă pică. Nu uită și nu iartă sub niciun chip. Trebuie să ții cont că, dacă l-ai supărat, nu va mai vorbi niciodată cu ține. Îți va șterge numărul din telefon, ba chiar îți va blocă contul pe rețeaua de socializare că să nu mai știe nimic de existența ta. E orgolios și ține minte toată viață dacă i-ai greșit cu ceva, scrie ele.ro.

Scorpion

Probabil că nu există răzbunător mai mare decât Scorpionul. L-ai călcat pe coadă, te-ai cam ars pe viață. E greu să îl împaci după ce l-ai supărat. E foarte atent la detalii, ține minte orice lucru pe care îl spui sau îl faci. Scorpionul este manipulativ, dar dacă nu joci după cum cântă el, își ia tălpășița și nu-l mai vezi niciodată. Nu lasă loc pentru "bună ziua".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu