HOROSCOP: Trei zodii care își cunosc sufletul-pereche în luna martie

Descoperă în articolul de mai în jos care sunt cele 3 zodii care își cunosc marea dragoste în luna lui Mărțișor, scrie realitatea.net.

Dragoste în luna lui Mărțișor! 

Pești- Singurătatea pare să ia sfârșit luna aceasta. Deși ești de mult timp single și te-ai obișnuit cu situația, soarele o să iasă și pe strada ta. Mai devreme decât te aștepți o să îți întâlnești sufletul pereche! Inițial nu vor zbura inimioare în aer, iar prima întâlnire nu va fi ca în filme. Este posibil ca în prima parte a relației să existe ceva neînțelegeri.

Nu trebuie să fii dezamăgită, pentru că lucrurile se vor liniști când vă veți obișnui unul cu celălalt. Apoi, o să fiți tentați să credeți că sunteți făcuți unul pentru celălalt. Și chiar așa este! 

Astrele au pregătit pentru tine un traseu liniștit și plin de dragoste pentru o perioadă lungă de acum înainte. Prinde curaj și lasă-te purtată de valurile iubirii! 

Balanță - Mai ții minte acel băiat simpatic din școală de care erai îndrăgostită lulea? Destinul ți-a pregătit o întâlnire cu el și este posibil ca rolurile să se schimbe, și el să fie cel care aleargă după tine. Chiar dacă și ție îți place de el, ai tendința să te lași greu și să pari că nu ești interesată.

Te joci cu focul și s-ar putea ca el să nu accepte ifosele tale. Dacă te comporți ca o lady, ai toate șansele să formezi o pereche minunată cu bărbatul vieții tale! 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu