HOROSCOP: Trei cupluri care se despart înainte de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților reprezintă motiv de sărbătoare pentru cuplurile stabile, formate de mulți ani, în care dragostea adevărată a fost demonstrată de-a lungul timpului și empatia și-a spus cuvântul. Pentru aceste cupluri, 14 februarie revigorează relația, scăpând-o din mrejele monotoniei, prin micile surprize și momente încărcate cu afecțiune, scrie divahair.ro.

În ceea ce privește trei dintre cuplurile formate la finalul anului trecut, se pare că Ziua Îndrăgostiților aduce despărțirea. Anul acesta se dovedește a fi plin de ghinion pe plan sentimental pentru trei native ale zodiacului, care nu vor putea sărbători așa cum și-au propus ziua de 14 februarie.

Femeia Berbec și bărbatul Capricorn

Se pare că femeile Berbec vor avea de suferit din cauza dragostei luna aceasta, deoarece relația dintre ele și partener se destramă, chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților. Nepotrivirea de caracter dintre cele două zodii își spune cuvântul, ajungându-se la certuri constante și dureroase, greu de trecut cu vederea. Agresivitatea verbală a Capricornului și caracterul supărăcios al nativei produc ruptura, însă zodiile rămân optimiste.

Femeia Leu și bărbatul Fecioară

Toată lumea cunoaşte spritul critic dus la extrem al Fecioarelor și narcisismul Leoaicelor, greu de suportat uneori. Se pare că relația dintre Leu și Fecioară își găsește sfârșitul la începutul acestei luni, deoarece narcisismul femeii Leu nu suportă criticile dure ale nativului Fecioară, lucru ce conduce la distanțare și indiferență din partea celor doi. Relația se încheie în mod violent, aceștia aducându-și numeroase reproșuri și cuvinte grele, de neiertat.

Femeia Scorpion și bărbatul Rac

Femeile Scorpion sunt recunoscute drept insensibile și reci, iar Racii sunt cunoscuți ca familiști convinși, loiali și afectuoși. Incompatibilitățile dintre cei doi se simt chiar din primele momente ale relației, însă aceștia luptă și trag de relație până la epuizare. Se pare că începutul acestei luni pune capăt poveștii complicate de dragoste, ambele zodii simțindu-se ușurate după despărțire.

loading...

Lasă un comentariu