HOROSCOP: Topul zodiilor cu cel mai ridicat iQ

Sunt nativi în zodiac care excelează la capitolul frumusețe, șarm și diplomație, alții sunt cei mai buni când vine vorba despe finanțe. Noi ne ocupăm de zodiile cu cel mai ridicat iQ dintre toate cele douăsprezece, scrie clickpentrufemei.ro.

S-ar putea să fii surprinsă de clasament, să te fi așteptat la cu totul și cu totul alte zodii în top. Cert este că, deși sunt modești sau nu pare că sunt inteligenți, oamenii născuți sub protecția acestor astre se remarcă adesea prin gândire logică și inteligență

Vărsător
Cu adevărat plini de idei, cei născuți în această zodie sunt considerați deseori ca fiind geniali. Având o putere de adaptare ieșită din comun, vărsătorii pot face orice activitate, dar vor excela în domeniile care le face plăcere. Se bucură de o memorie ieșită din comun, așa că te sfătuim să nu cumva să încerci să-i păcălești.

Berbec
Talentați și imprevizibili, nativii născuți în această zodie sunt perseverenți și creativi. Nivelul lor de inteligență este unul peste medie și asta se observă indiferent în ce domeniu activează. Dacă sunt încurajați și lăudați de mici, cei aflați sub protecția acestei zodii ajung în majoritatea cazurilor să fie lideri.

Rac
Despre persoanele născute în această zodie, percepția generală este că nu sunt extraordinar de „luminate“. Este de ajuns să ai o confruntare directă cu un nativ în zodia rac, ca să te convingi de contrariu. Argumentele inteligente și îndrăzneala șarmantă te vor face să-l apreciezi și să constați că ai multe de învățat de la el.

Săgetător
Curioși peste măsură și în căutare de nou, cei născuți în această zodie nu dau niciodată înapoi când vine vorba despre a învăța. Le place să știe tot și oricând, iar prin această atitudine și-au căpătat o imagine mai mult decât pozitivă în fața celorlalți. Curiozitatea lor îi ridică pe o treaptă înaltă în topul cu cele mai inteligente zodii.

Capricorn
Despre persoanele născute în această zodie se știe că sunt extrem de muncitoare și lasă pe plan secund familia și iubirea. Practic, cei mai mulți nativi din această zodie petrec mare parte din viață muncind și acumulând expriență. Pentru că dau dovadă de gândire analitică și nu pot face nimic fără să aibă un interes, capricornii își dezvoltă în timp o inteligență diabolică, ceva de speriat, care îl ridică tot mai sus, pe culmile succesului.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu