HOROSCOP: Topul zodiilor care nu vor face niciodată o criză de gelozie

Rac

Racul nu este predispus la probleme de gelozie, deoarece este dedicat în totalitate partenerului şi se aşteaptă la acelaşi lucru de la acesta. Racul este prea ocupat să se decice relaţiei, conectându-se cu partenerul la cel mai profund nivel, pentru a dezvolta astfel de sentimente superficiale, cum este gelozia. Pe de altă parte, dacă înşelaţi un nativ Rac, nu vă va ierta niciodată.

Vărsător

Vărsătorii sunt genul de oameni care rareori îşi arată adevăratele sentimente. Ei nu sunt predispuşi la sentimente de gelozie, acest gen de emoţii nefiind compatibile cu personalitatea lor. Dacă partenerul îi oferă motive să fie gelos, cu siguranţă reacţia este mai mult decât justificată. Vărsătorul nu va rămâne niciodată într-o relaţie în care nu este apreciată şi respectată, acesta va pleca fără explicaţii.

Peşti

Peştii ocupă ultimul loc în topul celor mai puţin geloase zodii din horoscop, dar au şi ei momentele lor. Arma lor secretă este empatia, astfel detectează ceea ce simt alţii. Chiar şi atunci când au un motiv de gelozie, încrederea pe care o oferă partenerului lor nu le va permite să ducă mai departe acest sentiment. Pe de altă parte, Peştii au nevoie să ştie că sentimentele lor sunt împărtăşite, scrie adevarul.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu