HOROSCOP. Topul celor mai MINCINOASE zodii

Nu există o metodă ideală care să îţi indice dacă poţi avea sau nu încredere într-o persoană. Însă, studiindu-i comportamentul, acţiunile şi felul în care interacţionează cu cei din jur poţi anticipa, de multe ori, dacă acea persoană este de încredere sau nu, potrivit Realitatea.net.

Iată care sunt cele mai amăgitoare zodii:

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Se ştie că persoanele născute sub semnul zodiacal Gemeni sunt inteligente, dar în acelaşi timp au tendinţa de a trece prin momentele mai dificile folosindu-se de minciuni şi înşelătorii. De asemenea, Gemenii se regăsesc şi în topul celor mai infidele zodii, ei folosindu-se adesea de minciuni pentru a ascunde aventurile amoroase. Gemenii vor face tot ce le stă în putinţă pentru a ascunde adevărul atunci când acesta nu este în favoarea lor. Vorbesc mult şi nu pot păstra un secret, mai mult chiar, vor dezvălui acel secret, îmbogăţindu-l cu detalii picante.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este cunoscut pentru loialitatea pe care o arată partenerului, însă de multe ori sunt determinaţi să însele şi să mintă dacă partenerii nu le sunt fideli. Acest lucru este cauzat de dorinţa de răzbunare. Cred că minciunile spuse pentru a contracara minciunile partenerilor sunt justificate. Tendinţa Taurilor de a se răzbună pe cei care le înşală aşteptările îi transformă pe aceştia în nişte mincinoşi care nu se vor opri de la nimic pentru a se simţi bine.

LEU (23 iulie – 23 august)

Leul simte nevoia să fie înconjurat de persoane incitante, care să îl scoată din monotonie. Vrea să fie mereu în centrul atenţiei, să fie pe primul loc şi ar face orice să obţină acest lucru. Chiar şi să recurgă la minciuni, de la cele nevinovate la unele grave. Dacă tu consideri că în timpul relaţiei cu un nativ Leu toate lucrurile vor fi perfecte, ne pare rău să îţi zicem, dar te înşeli amarnic. Planul nativului Leu este să se folosească de slăbiciunile tale şi să le exploateze cum poate. Iar minciunile lui nu se rezumă la viaţă sentimentală, va apela la ele şi pentru a obţine un loc cât mai bun în ierarhia profesională.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu