HOROSCOP: Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Scorpion

Bărbatul Scorpion este foarte gelos, răzbunător și are tendința de a fi foarte posesiv. De altfel, acești bărbați sunt lideri în clasamentul bărbaților cu cele mai multe defecte. Mai mult decât atât, este foarte dificil să comunicați cu un astfel de bărbat, deoarece își va impune mereu dorințele lor. Bărbații Scorpion de multe ori își învinovățesc partenerele pentru propriile lor greșeli.

Berbec

Bărbatul Berbec este pe locul al doilea în clasament. Acești bărbați sunt destul de controversați și nepoliticoși, care tind să acționeze fără să se gândească înainte. Berbecii sunt foarte egoiști, deși nu recunosc lucrul acesta. Un astfel de bărbat cu orice preț va încerca să-și ascundă greșelile pe care le face.

Capricorn

Independența și curajul bărbaților Capricorn atrag de multe ori femeile. În spatele acestora, însă, se află un caracter care vrea să se impună cu orice preț. Bărbatul Capricorn este încăpățânat și face mereu numai ceea ce vrea. Reprezentanții acestui semn zodiacal își pun întotdeauna carieră în față tuturor lucrurilor.

Pești
Femeile care au o relație cu acest semn zodiacal trebuie să lupte cu suspiciunea lor constanta. Peștii au o intuiție foarte puternică, dar, uneori, devin prea irascibili și au tendința de a condamna pe persoanele din jurul lor, fără ca acestea să greșească cu ceva. De asemenea, se enervează foarte repede și mereu sunt nemulțumiți de partenerele lor

Săgetător
Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt prieteni minunați, însă au un caracter dificil atunci când vine vorba de a construi o poveste de dragoste. Săgetătorii sunt prea libertini pentru a lua lucrurile în serios. Prin urmare, tind să schimbe femeile foarte des, scrie ele.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu