HOROSCOP: Top 5 zodii care mint și înșală

Locul 5: Taur

Aceste persoane sunt foarte loiale. Însă dacă partenerul a călcat strâmb, se răzbună cu vârf și îndesat. Nu iartă niciodată și au abilitatea de a cădea în picioare. Bărbații Taur înșală mai des decât femeile Taur.

Locul 4: Berbec

Nativii acestei zodii sunt gata oricând să mintă și să însele. Pentru că simt nevoia de aventură, ei caută noi și noi orizonturi care să le satisfacă poftă de nou. Dacă află că partenerul nu le-a fost credincios, înșală la rândul lor, din ego.

Locul 3: Leu

Leii au un ego puternic și vor tot timpul atenție. Limitele pot fi trecute cu ușurință și înșală fără să conștientizeze ce au făcut. Deși poți crede că ești în siguranță lângă un Leu, adevărul este că ei sunt mereu în căutarea “prăzii”.

Locul 2: Pești

Peștii sunt posesivi și geloși, însă mint și înșală fără să stea prea mult pe gânduri. Peștii se aseamănă cu nativii din Leu și nu ratează nicio șansă să-și facă partenerii geloși, mai ales dacă simt că aceștia sunt atrași și de altcineva.

Locul 1: Gemeni

Nativii din Gemeni sunt foarte “alunecoși” și nu ar trebui să pui prea mare baza pe ei. Sunt foarte vorbăreți, însă pot ține foarte bine ascuns un secret. Nu același lucru se poate spune și când este vorba de secretele altora. Le divulgă imediat și cu “condimente” pe deasupra.

antena3.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu