HOROSCOP: Top 3 zodii norocoase în dragoste. Atrag numai energii bune

Rac

Caldă, sufletistă, cu un suflet imens, nici nu e de mirare că ai acumulat tone de karma, care se traduc în noroc în dragoste. Desigur, și bunătatea ta nativă are un cuvânt important de spus: ne e greu să ne imaginăm că o fire ar putea fi atât de malefică, încât să te rănească în mod intenționat. Dacă adăugăm și că ești una dintre cele mai tandre și mai generoase iubite, nu e de mirare că bărbații trag la tine!

Dar calitățile de mai sus nu minimizează nicidecum norocul tău în dragoste! Există multe femei frumoase, cu suflet cald, care nu au parte de tipi buni! Explicația succesului tău stă în faptul că sorții te-au favorizat. Ceea ce nu înseamnă că nu vei mai suferi din când în când din dragoste, dar îți poți șterge lacrimile liniştită: la sfârșit, deznodământul va semăna cu happy-end-urile care ție îți plac atât de mult! Vei fi fericită alături de un bărbat care te merită pe deplin, așa cum îți prorocește norocul tău în dragoste!

 Taur

Liniștită, afectuoasă și muncitoare, tu te simți împlinită în viața de familie, bucurându-te de micile plăceri ale vieții. Ceea ce te transformă în iubita ideală! De asemenea, ești răbdătoare și nu te va deranja să aștepți bărbatul vieții tale, fără a-ți pierde speranța în relații care nu au nicio șansă, precum amicele tale.

Nu doar trăsăturile tale de protagonistă a unei povești de dragoste de succes te transformă în cea mai fericită femeie, ci și norocul de care ai parte în amor. Nu îl neglija, deoarece are importanţa sa. Nu degeaba o ai pe Venus, zeița dragostei și a frumuseții, drept ocrotitoare. Știi acea zicală care spune că lucrurile bune se întâmplă celor care așteaptă? Suntem sigure că ori autorul său a fost un Taur, ori a avut drept muză o nativă din această zodie. Chiar dacă iubirea nu te-a vizitat încă, nu ceda grijilor: norocul tău strălucește puternic și ți-a pregătit ce e mai bun!

Săgetător

Felicitări, tocmai ai fost încoronată regină a norocului în dragoste. Topul nativelor care au lipici la cele mai tandre povești de amor este completat de tine, cea mai norocoasă dintre toate. Aproape că nici nu trebuie să miști vreun deget: bărbații se așază la picioarele tale cerșind dragoste, și nu doar datorită faptului că ești cea mai frumoasă femeie din zodiac. Va trebui să mulțumești stelei tale norocoase, Jupiter, pentru că are grijă să vireze tone de noroc în tot ceea ce faci, dar mai presus de toate în dragoste.

Desigur, și calitățile tale au un rol important în a găsi și a păstra apoi bărbatul perfect lângă tine. Optimistă, veselă și sociabilă, ești ca un magnet pentru oameni: cine nu și-ar dori să stea lângă o fire atât de luminoasă? Trebuie doar să vrei, iar relațiile tale vor fi încununarea fericirii absolute, scrie realitatea.net

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu