HOROSCOP: Te-ai îndrăgostit de o persoană din aceeaşi zodie cu tine? AFLĂ dacă sunteţi compatibili

V-ați întâlnit, v-ați plăcut, dar ai avut surpriza să descoperi că sunteți născuți sub același semn astral. Să fie oare acest lucru o piedică în calea iubirii voastre? Iată ce spun astrologii:

Berbec

Având în vedere că ambii sunteți firi energice, este cam greu să mențineți o relație stabilă. În plus, caracterul încăpățânat al amândurora va face o eventuală relație și mai dificilă. Însă dacă simți că este sufletul tău pereche, n-ar strica să vă așezați la masa negocierilor, pentru a stabili reguli clare de conviețuire în doi.

Taur

Un cuplu sub acest semn este sinonim cu perfecțiunea. Amândoi sunteți persoane echilibrate, care știu ce-și doresc, așa că aveți toate șansele ca relația să-și găsească finalitate la altar.

Gemeni

Atâta timp cât aventura nu va lipsi din viața de zi cu zi, veți avea parte de un trai comun aproape perfect. Însă ține cont de faptul că mariajul este o responsabilitate de viață și nu oferă doar senzații tari pentru câteva zile. În plus, dacă unul dintre voi se plictisește, va căuta în altă parte ceea ce-i lipsește.

Rac

Vrei un partener care să fie un punct de sprijin în orice situație și care să nu se lase ușor impresionat? Atunci ai nevoie de cineva sigur pe sine și care să fie capabil să aprecieze sensibilitatea ta, iar persoanele născute în aceeași zodie nu se numără printre acestea.

Leu

Sunteți firi dominante și este greu de menținut o relație atunci când ambii parteneri vor să conducă. Orgoliile vor trece, în unele cazuri, înaintea iubirii și când niciunul dintre ei nu este dispus să cedeze, certurile vor fi la ordinea zilei. Este aproape imposibil să menții starea de echilibru, așa că mai bine te orientezi spre alte persoane, pentru a nu suferi inutil.

Fecioară

Dacă ești în căutarea perfecțiunii, atunci o să o găsești cu siguranță la un partener născut la doar câteva zile distanță de tine. Chiar dacă amândoi aveți mari așteptări, vei găsi mereu un punct de sprijin sau un sfat care să te facă să uiți chiar și cele mai negre zile.

Balanță

Pentru a fi fericit cu o altă balanță, trebuie să știi cât e bine să mai lași de la tine și când să-ți impui punctul de vedere. Nu despica firul în patru atunci când nu este necesar, deoarece și răbdarea jumătăţii tale are o limită.

Scorpion

Este ușor să te îndrăgostești de cineva din aceeași zodie, întrucât aveți pasiuni și interese comune. Însă acest lucru nu garantează și buna înțelegere.Trebuie să pui multă pasiune și răbdare pentru nevoile partenerului, pentru a fi sigur de reușită.

Săgetător

Este greu ca doi săgetători să mențină o relație stabilă, deoarece fiecare va avea impresia că-i îngrădește libertatea celuilalt. Comunicarea poate fi, însă, cheia unei relații funcționale, în care să te simți bine.

Capricorn

Întrucât știi ce așteptări ai de la viața personală și profesională, în cazul în care întâlnești pe cineva născut în aceeași zodie ca și tine, nu-ți va fi greu să menții relația fericită. Respectul și onestitatea ar trebui să stea la baza sentimentelor voastre, iar dacă reușiți să treceți peste aceste obstacole, vă așteaptă o viață lungă împreună.

Vărsător

Poate că cea mai bună prietenă a ta este vărsător și vă înțelegeți de minune, dar asta nu înseamnă că va fi aceeași situație și cu un eventual partener. S-ar putea să ignorați partea sentimentală a relației și să vă axați pe partea practică, iar în final, rutina își va face loc în viața voastră.

Pești

Visați amândoi la o viață perfectă, dar riscați să aveți parte doar de vise. În lipsa unui partener care să te mai aducă din când în când cu picioarele pe pământ, viața ar putea să treacă pe lângă tine și, în final, să rămâi cu inima frântă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu