HOROSCOP! Sunt cele mai pasionale zodii care înnebunesc orice partener

Patru semne zodiacale trăiesc pentru pasiune: Vărsător, Leu, Scorpion și Fecioară. Ele ar face orice să își mulțumească partenerul și emană senzualitate prin toți porii. Îi poți recunoaște ușor, după privirea pe care o au și după modul în care interacționează cu tine. Sunt atât de pasionali, încât cu greu le poți face față, scrie elli.ro.

Vărsător

Nu ai spune la prima vedere că sunt pasionali, dar odată ce ajungi să îi cunoști, te vor introduce în tainele iubirii și ale pasiunii. Sunt chiar romantici, fiind dispuși să facă gesturi frumoase pentru persoanele de lângă ei. Dacă ai un Vărsător alături, lasă-ș să îți arate cum vede el lucrurile și ce înseamna pasiunea, cu adevărat. Așteaptă-te și la câteva reprize ceva mai sălbatice din partea lor!

Leu

Personalități puternice, Leii pun foarte mult suflet în ceea ce fac și se atașează destul de repede de persoana de lângă ei. Dacă ai nevoie de cineva care să îți arate permanent că îi pasă și care te alintă constant, atunci un Leu este mai mult decât potrivit pentru tine. Leului îi place să experimenteze, atunci când începe să aibă încredere în tine, așa că îți va arăta tot ceea ce poate să facă și cât de pasional e, dacă ești puțin deschisă pentru acest lucru.

 

Scorpion

Destul de perverși, cu un Scorpion trebuie să ai puțină grijă. Ei sunt pasionali, dar au și o imaginație bogată, așa că dacă ești cu mintea deschisă, te vei înțelege de minune cu ei. Cu cât tu ești mai închisă, cu atât mai puțin pasionali devin ei, iar asta este o regulă de la care nu fac rabat. Au nevoie de persoane în fața cărora să își manifeste toată această pasiune.

Fecioara

Și Fecioarele sunt pasionale, dar în cu totul și cu totul alt mod decât Scorpionii. Ele sunt pure și cred în dragostea eternă dintre parteneri. O relație de poveste poți avea cu o Fecioară. Cu multe sărutări, atingeri și alte lucruri de acest fel. Ele sunt cât se poate de tactile, iar senzualitatea lor se manifestă prin privire, în general.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu