HOROSCOP: Semnele care îți spun că vrea o relaţie stabilă, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii dacă iubitul tău are planuri serioase pentru relaţia voastră?

Află ce semne îţi arată că te iubeşte şi că te vrea alături pentru tot restul vieţii, în funcţie de zodia lui: 

Berbec 

Îţi dai seama că iubitul tău din Berbec îşi doreşte o relaţie stabilă când începe să caute soluţii pentru ca voi să locuiţi împreună, te invită să cumpăraţi mobilă sau chiar caută o casă pentru voi doi. Iar când vorbeşte despre copii şi viitor, este un semn clar că are planuri serioase alături de tine.

Taur

Nativul din Taur este destul de "domestic" şi orientat către viaţa de familie, dar se cam teme de schimbări. Dacă este dispus să-şi schimbe stilul de viaţă pentru tine, atunci poţi fi sigură că vrea să fiţi împreună pentru tot restul vieţii. 

Gemeni 

Pe bărbatul din Gemeni îl cuprinde rapid entuziasmul atunci când este îndrăgostit. Dar dacă vrea ca relaţia voastră să fie una serioasă, va fi mult mai responsabil ca de obicei şi îţi va vorbi foarte mult despre planurile pe care le are pentru voi doi. 

RAC

Primul semn că iubitul tău îşi doreşte o relaţie stabilă este acela că te invită să faci cunoştinţă cu mama lui. Ar trebui să fii încântată dacă îţi face o astfel de propunere, în loc să te simţi curpinsă de panică. Este un semnal că te vrea alături pentru totdeauna.

LEU

Când un bărbat din leu te sufoca cu atenţia pe care ţi-o acordă şi este mereu dispus să facă orice ca să-ţi atragă atenţia, atunci cu siguranţă este îndrăgostit până peste cap şi vrea o relaţie serioasă. Este pregătit să-ţi îndeplinească orice dorinţă, ceea ce este un semn important pentru acest nativ independent.

FECIOARĂ

De cele mai multe ori, bărbatul din fecioară nu se implică într-o relaţie dacă nu este convins că este ceva serios şi de viitor. Îi place să planifice totul şi te va informa de planurile de viitor pe care şi le-a făcut pentru voi doi.

BALANȚĂ

Nativul din balanţă nu se află chiar printre cei mai hotărâţi bărbaţi din lume şi cu siguranţă nu va face paşi serioşi într-o relaţie din proprie iniţiativă. Îi place să fie "dus de curent". Dar îţi dai seama că vrea o relaţie serioasă dacă este de-a dreptul dependent de tine şi te răsfaţă cu getrui de afecţiune, complimente şi vorbe dulci.

SCORPION 

Bărbatul din zodia scorpionului este foarte direct atunci când îşi doreşte ceva. Îţi va spune direct ce planuri are şi îţi va arăta prin gesturi că tu eşti femeia pe care o vrea lângă el.

SĂGETĂTOR

Plimbăreţul bărbat din zodia săgetătorului se va transforma brusc într-un bărbat de casă dacă vrea o relaţie stabilă alături de tine. Nimic şi nimeni nu-l va convinge să alerge iar după cai verzi pe pereţi. Şi atunci când este complet hotărât, îi vei cunoaşte şi latura practică, organizată şi pragmatică, ceea ce este un semn foarte clar că vrea o relaţie stabilă.

CAPRICORN

Bărbatul din capricorn este foarte hotărât şi stabil, ceea ce înseamnă că nu este de joacă atunci când îţi vorbeşte despre viitorul vostru împreună. Ar putea chiar să caute casa ideală pentru voi sau să vorbească despre familie şi copii.

VĂRSĂTOR

Deşi nu se poate spune că este prea sentimental, nativul din vărsător va face tot felul de gesturi pline de înţeles dacă îşi doreşte o relaţie serioasă. Surprizele sunt specialitatea lui. Prin urmare, aşteaptă-te la tot ce este mai frumos şi inedit din partea lui. Pe lângă asta, îşi poate dezvălui rapid latura geloasă atunci când se află alţi bărbaţi în preajma ta.

PEȘTI

Declaraţiile de dragoste pompoase sunt specialitatea nativului din zodia peştilor. Când iubeşte cu adevărat, va găsi cele mai emoţionante metode de a-şi exprima sentimentele. Îţi dai seama că vrea o relaţie serioasă dacă ai parte des de astfel de momente sincere şi profunde, scrie realitatea.net.

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu