HOROSCOP: Se dedică trup şi suflet, de orice s-ar apuca. Zodii care merită tot respectul

Fie că iubesc, fie că îşi asumă o sarcină importantă, sunt oameni care nu lasă nimic la jumătatea drumului. Merg mereu până la capăt, se dedică trup şi suflet, devenind partenerul ideal atât în relaţia de cuplu, cât şi în cea de muncă sau de afaceri, notează horoscop.ele.ro.

Iată care sunt zodiile jos pălăria!

Rac

Racul e bun de pus la rană. N-ai niciodată probleme cu el. E ultimul pe care l-ai putea bănui de trădare, fiindcă el e mereu implicat 100% în tot ceea ce face. E sensibil, sufletist, divinizandu-şi partenerul. Investeşte mult suflet în tot ceea ce face, indiferent dacă este vorba despre relaţia sa ori despre munca pe care o prestează. Este colegul de muncă ideal, cel care sare mereu să te ajute, care îţi preia sarcinile fără că măcar să i-o fi cerut. Este partenerul care te răsfaţă în cel mai cald mod posibil.

Scorpion

Un Scorpion pare distant şi rece la prima vedere. E însă pâinea lui Dumnezeu, omul care, atunci când crede în tine, nu te va trăda niciodată, ci va merge cu tine până în pânzele albe. Este extrem de dedicat în tot ceea ce face, inclusiv în relaţia de cuplu. Multă lume îl vede drept un fluşturatic, însă nu este aşa. Cel puţin după ce se aşază la casă lui. La fel şi atunci când are o misiune, un job important. Se dedică în totalitate misiunii sale, astfel că nimeni nu îi poate reproşa nimic.

Vărsător

Bun de pus la rană e şi nativul din zodia Vărsător. El iubeşte peste măsură tot ceea ce face. Este foarte stabil psihic, emoţional şi de aceea are şi abilitatea de a duce la bun sfârşit totul. E trup şi suflet pentru familie, pentru prieteni. E în stare să se arunce în foc pentru ei şi nu suportă sub niciun chip să îi vadă suferind. Este mereu atent la nevoile acestora şi ştie cum să iasă în întâmpinarea dorinţelor lor. E cald şi sensibil, foarte altruist, fiind gata să ofere totul fără să ceară nimic în schimb.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu