HOROSCOP: Scorpionii au parte de sprijin în progres, iar Capricornii de surprize neaşteptate

TAUR
Din familie vin provocările, dar tot de acolo vin soluţiile, aşa că ar fi bine să fii atent(ă) la cei apropiaţi, să-i asculţi, ca să te poţi concentra pe mesajul lor.

GEMENI
Sunt posibile întâlniri spectaculoase, pe care le vei ţine minte mult timp de acum încolo. Ai putea pune bazele unor noi prietenii în această perioadă.

RAC
Ai putea sesiza faptul că nu mai concepi reuşita decât pe anumite căi. Această înţelegere are valoarea unui succes, fiindcă te va proteja de eşec.

LEU
Este important să fii calm(ă) şi să păstrezi intacte intenţiile bune legate de cei de la serviciu sau de acasă. Poţi avea prieteni adevăraţi peste tot.

FECIOARĂ
Departe de privirile tale se desfăşoară lucruri care vor conduce la schimbări, unele spectaculoase. Ţi-e puţin teamă, dar ştii că vei avea beneficii.

BALANŢĂ
Ai putea asista la un dialog între două persoane apropiate, din care vei avea de învăţat. Fii atent(ă) şi la propriile probleme, pentru ele ai nevoie de soluţii.

SCORPION
Ai parte de sprijin din partea unor oameni puternici, care înţeleg nevoia ca toţi să progreseze. Eşti cea mai potrivită persoană pentru a fructifica aceste eforturi.

SĂGETĂTOR
O zi luminoasă, în care vei avea ocazia să descoperi că tot ce ţi-a şoptit intuiţia este adevărat şi poate fi pus în practică, indiferent de obstacole.

CAPRICORN
Ai putea avea suprize din partea unor apropiaţi, care îţi cedează dreptul de folosire a unor bunuri sau sume de bani, ori îţi recunosc superioritatea în administrarea lor.

VĂRSĂTOR
De la unul dintre parteneri vine o propunere pe care o vei adopta imediat, pentru că răspunde unei nevoi acute, pe care, poate, nici nu ai recunoscut-o.

PEŞTI
Relaţiile de la muncă sunt o sursă de bucurii şi le vei folosi pentru a-ţi face viaţa mai bună. Este important să fii sincer(ă), calm(ă) şi stăpân(ă) pe tine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu