Horoscop: Portretul emoţional în funcţie de zodia ta

Descoperă cum eşti în realitate şi care sunt elementele care îţi definesc personalitatea, în funcţie de zodie, potrivit Kudika.ro.

Berbec

Cuvinte cheie: încăpăţânare, maturitate, prietenie, încredere.

Zilele iubirii: 3, 9, 16, 30.

Persoanele din zodia Berbec sunt firi mature, care ştiu ce vor de la viaţă. Destinul lor sentimental este încărcat cu aventuri, flirturi, distracţii şi relaţii de scurtă durată. Nativii Berbec sunt într-o continuă căutare a fericirii şi a sufletului pereche, şi nu au linişte până când nu sunt siguri că l-au găsit.

Zodii compatibile cu Berbec: Săgetător, Gemeni, Balanţă, Scorpion.

Taur

Cuvinte cheie: încăpăţânare, sensibilitate, familie

Zilele iubirii: 4, 8, 12, 24.

Persoanele născute în zodia Taur sunt firi extrem de emoţionale şi emotive în iubire. Veşnic îndrăgostite, le place să iubească şi să fie iubite, să ştie că au pe cineva alături, care le susţine şi le îndrumă în viaţă. În relaţii au nevoie de dragoste, de romantism, înţelegere şi maturitate din partea partenerului.

Zodii compatibile cu Taur: Rac, Scorpion, Fecioară, Peşti.

Gemeni

Cuvinte cheie: dragoste, pasiune, interes.

Zilele iubirii: 1, 8, 15, 23.

Pentru persoanele născute în zodia Gemeni, dragostea este precum un câmp de luptă, în care totul este permis. Le place aventura, flirtul şi distracţia. Gemenii fac tot posibilul să aibă parte de adrenalină, chiar şi atunci când sunt într-o relaţie serioasă. Le este teamă de rutină, independenţa fiind cheia relaţiei fericite pentru aceşti nativi.

Zodii compatibile cu Gemeni: Berbec, Leu, Săgetător, Gemeni.

Citeşte articolul integral pe Kudika.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu