Horoscop OCTOMBRIE, previziuni complete. Cea mai grea lună pentru două zodii

Luna Octombrie aduce energie pozitivă pentru unele zodii, în timp ce pentru altele aduce provocări de toate felurile, scrie realitatea.net.

BERBEC

Îți vei îndeplini nevoie de independență și de dezvoltare, în special în zona relațiilor și parteneriatelor. Mediul de lucru devine plăcut, însă vei avea tendința să bei și să mănânci mai mult ca de obicei. La finalul lunii, ai putea intra într-o relație nouă. După data de 15 octombrie, vei începe să redescoperi anumite aspecte pe care le credeai pierdute, după 22 vei redescoperi ceva pe plan personal, iar după 24 îți vei face noi prieteni.

TAUR

Abilitatea ta de a fi productivă este testată la maximum în această perioadă. Muncești mai mult, așa că ai mare grijă la sănătate. La finalul lunii este posibil să intri într-o relație nouă. După data de 13 octombrie poți începe proiecte noi. După data de 24 septembrie ai putea lua decizii care îți vor afecta în mod negativ viața. Totul devine clar până la finalul lunii.

GEMENI

Luna Octombrie îți aduce chef de joacă. Vei pendula între romantism, creativitate și plăcere. Este un moment bun pentru a-ți decora casa. Luna Nouă de pe 13 octombrie aduce o perioadă în care poți începe proiecte creative. Ai grijă la sănătate. Poți începe chiar și o dietă. După data de 27 octombrie, vei descoperi aspecte pe care nu știai despre viața ta.

RAC

Casa ta devine centrul tău de comandă. Ai numeroși vizitatori, discuții nostalgice, certuri aprinse și relații noi. Din această cauză, este posibil să începi să bei și să mănânci mai mult. Luna Nouă din 13 Octombrie este o ocazie excelentă pentru a lămuri probleme de familie. La finalul lunii îți vei îndeplini visele.

LEU

Luna Octombrie este perfectă pentru a-ți exprima creativitatea și pentru a începe să fii apreciată de toți cei din jurul tău. Începi să-ți faci planuri mari de viitor și să îți planifici fiecare zi care urmează. Ceea ce nu este neapărat un lucru bun. La finalul lunii vei primi o propunere-surpriză din partea partenerului de viață. După 15 Octombrie vei începe să petreci mai mult timp alături de familie, pentru că va fi nevoie de tine.

FECIOARA

Îți vei folosi talentul și meticulozitatea pentru a-ți analiza starea financiară și vei începe să câștigi și mai mulți bani. Vei începe să funcționezi mult mai eficient. Asigură-te, însă, că ai ceva bani puși deoparte pentru situațiile neprevăzute. Apar oportunități financiare, iar după data de 13 octombrie poți începe noi proiecte care îți aduc venituri mari. La finalul lunii vei simți nevoia să iei o pauză.

BALANȚĂ

Este luna ta, așa că ești plină de energie. Ești în centrul atenției și îți place să comunici. Apar noi oportunități și proiecte pe care le vei duce până la capăt, la mijlocul lunii Noiembrie. După 15 Octombrie vei începe să-ți re-evaluezi valorile materiale, intelectuale și spirituale. Este posibil să rămâi fără bani la final de lună, însă vei cunoaște o persoană care îți va schimba viața.

SCORPION

În luna Octombrie simți că fierbi exact ca un vulcan gata să erupă. Nimic nu este clar și ai o stare ridicată de iritabilitate. Pentru a scăpa de tensiune, este recomandat să faci câteva exerciții fizice și mentale. Vei avea un înger păzitor pe umărul tău până în Octombrie 2019. Este o lună bună pentru a începe să-ți urmezi visele și dorințele, să iei parte la activități de grup și să începi să petreci mai mult timp cu prietenii. De la jumătatea lunii lucrurile încep să devină clare și pentru tine. După 27 Octombrie ai putea începe o nouă relație.

SĂGETĂTOR

Este luna în care toate dorințele tale devin realitate. Petrece mai mult timp cu prietenii, sau fă-ți prieteni noi. Luna Nouă din 15 Octombrie este un moment bun să începi un proiect nou. Vei începe să te cunoști mai bine și să îți faci planuri de viitor. Fii atentă la finalul lunii! Ar putea apărea probleme de sănătate.

CAPRICORN

Ai o lună plină de energie care te va ajuta să îți atingi obiectivele pe care ți le-ai propus. Este momentul să definești exact lucrurile pe care ți le dorești. Vei primi recompense materiale spre finalul lunii. Luna Nouă de pe 13 Octombrie este momentul în care poți demara proiecte noi. O nouă iubire apare la finalul lunii.

VĂRSĂTOR

Octombrie este luna perfeta pentru a începe un nou curs, pentru a călători și pentru a interacționa cu persoana pe care nu le cunoști. Oamenii pe care îi întâlnești își vor lăsa amprente asupra ta și te vor ajuta să descoperi ceea ce îți dorești să faci în viitor. Apar probleme în familie după 27 Octombrie.

PEȘTI

Luna Octombrie este pentru tine cea mai intensă a acestui an. Este luna în care afli răspunsurile întrebărilor pe care ți le-ai pus încă din Ianuarie. Ai nevoie de atenție din partea partenerului și chiar o obții. După 24 Octombrie apar oportunități financiare care îți vor modela viitorul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu