HOROSCOP: O zodie va avea mari probleme

Berbec

Cineva îți reproșează modul în care ai acționat într-o situație, însă tu ai făcut ceea ce ai considerat că este mai bine. Nu-i lua în seamă pe cei care comentează de pe margine. Mergi mai departe.

Taur

Grabă strică treabă uneori, dar nu ai încotro. Ești nevoit să te miști repede astăzi dacă vrei să reușești să faci tot ceea ce ai în plan, altfel pierzi prea mult și nu-ți permiți acum.

Gemeni

Ai ocazia să faci ceva ce îți dorești de multă vreme. Te implici cu totul și uiți de ceva important. Ești atât de fericit, încât nici nu mai contează ce se întâmplă în jurul tău azi.

Rac

Ai muncit mult săptămâna asta, așa că nu te mai gândești decât la weekend-ul care urmează. Ți-ai făcut deja program cu familia și vrei să ajungi cât mai repede acasă. Încearcă să-i explici asta și șefului care tocmai te sună.

Leu

Ceva ce are legătură cu viața personală îți ocupă toată ziua. Nu te mai interesează nimic altceva, nici măcar la mesajele insistente pe care le primești de la job. Vezi să nu ratezi ceva important.

Fecioară

E aproape weekend, dar tu nu ai timp să te gândești la asta. Ești o persoană ambițioasă și vrei să termini ce ai început. Nu este prima oară când te prinde noaptea la birou, scrie Ziua de Cluj.

Balanța

Un eveniment ce trebuia să aibă loc abia săptămâna viitoare te ia prin surprindere. Recunoști că ești nepregătit, dar ești gata să improvizezi ceva. Te poți baza și pe ajutorul surprinzător al cuiva din familie.

Scorpion

Cunoști o persoană influență care te va ajuta mult în carieră. Poți spune că începi o etapă nouă din viață. Până și pe plan sentimental se va simți schimbarea, relația cu persoana iubită e tot mai strânsă.

Săgetător

Ești cam distrat astăzi și asta nu este tocmai bine. Cineva profită de asta și îți atrage atenția în prezența unui superior. Abține-te să comentezi gestul, dar ține-l minte.

Capricorn

A fost o săptămână lungă și te simți obosit. Mai ai doar câteva ore până începe weekend-ul, dar șeful îți amintește de un termen limita care se apropie. Fă ce ai de făcut la job ca să nu ai probleme, scrie realitatea.net

Vărsător

Weekend-ul bate la ușă, dar tu ai parte de o zi agitată: discuții aiurea cu șefii, întâlnire ratată din cauza traficului, partenerul de viață îți reproșează că nu l-ai ajutat cu ceva... Dacă continui în felul ăsta, riști să te îmbolnăvești.

Pești

Ești stresat. Evenimentul programat în weekend se apropie și tu nu ai reușit să te ocupi de tot ceea ce trebuia să faci. Relaxează-te, mai ai timp, trebuie doar să te organizezi. Precis găsești și pe cineva dispus să te ajute.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu