HOROSCOP: Norocul este de partea lor în luna NOIEMBRIE

Au fost extrem de debusolați în ultimele săptămâni, dar norocul le va surâde în luna noiembrie.

Zodiile norocoase sunt:

Gemeni

Prima parte a lunii noiembrie le va aduce mici probleme financiare, Gemenii vor reuși să câștige o sumă importantă de bani, în preajma zilei de 16 noiembrie, întrucât Mercur este generos cu acești nativi. Totuși, este important să fie cumpătați, deoarece au tendința să-i risipească fără rost.

Rac

Planetele îți sunt favorabile în luna noiembrie. Pentru că ultimele luni le-ai dedicat muncii, eforturile îți vor fi răsplătite pe măsură. Dacă ești singur, în această lună vei avea multe oportunități de a-ți întâlni sufletul-pereche. Nu în ultimul rând, deși creșterea financiară la care visezi nu va avea loc imediat, vei face mari progrese și la acest capitol.

Săgetător

Împrumuturile pe care le-ai acordat în ultima perioadă vor fi recuperate în această lună, fapt pentru care vei avea un buget mare. Iar dacă vei reuși să-ți ții în frâu cheltuielile inutile, fii sigur că te vei bucura din plin de banii pe care îi ai în conturi. Ba mai mult, sfârșitul lunii îți va aduce o sumă de bani consistentă.

Fecioară

Acești nativi au noroc de bani în luna noiembrie. Astfel, ei își vor recupera sumele pe care nu le-au primit la timp. Au, însă, de plătit, câteva taxe și impozite, însă bugetul lor nu va avea de suferit.

Lasă un comentariu