Horoscop. Noiembrie vine cu GHINION pentru aceste zodii

Noiembrie vine cu vești proaste pentru unii nativi. Câțiva nu vor avea noroc la bani și nici în dragoste, pe când alții trebuie să fie atenți cu sănătatea lor. Iată care sunt zodiile ghinioniste ale lunii noiembrie 2016, potrivit click.ro:

Gemeni

Nu te aștepta la prea multe câștiguri în această lună, căci vei fi profund dezamăgit. Dacă ai în plan să faci achiziții (o mașină, o casă), trebuie să fii foarte atent să nu fii înșalat. Totodată, redu din cheltuieli și încearcă să nu intri în datorii, căci îți va fi foarte greu să dai banii înapoi.

Rac

Acordă atenție sănătății și nu sări peste analizele uzuale. Încearcă să ai o dietă echilibrată și bea ceaiuri din plante medicinale, pentru a preveni problemele intestinale și pulmonare. Deși noiembrie este o lună bună pentru a face investiții în proiecte noi, evită investițiile speculative pentru a nu avea pierderi financiare majore.

Scorpion

Dacă ești într-o relație stabilă, lasă neînțelegerile deoparte și dă-i dreptul la replică partenerul, când e nevoie. Împlică-te mai mult în relația de cuplu, pentru a evita orice conflict, care ar putea duce la despărțire.

Vărsător

Nativii singuri sunt în căutarea dragostei în luna noiembrie. Cei căsătoriți trebuie să fie atenți cu relația lor și să stea departe de tentații, care i-ar putea face să calce strâmb. Dacă vor munci din greu suficient de mult, mai devreme sau mai târziu, vor avea șansa să fie avansați. Cu toate acestea, încarcă-te cu răbdare, căci, după ce vei avea succes, vei fi asaltat cu răutăți gratuite.

Pești

Pe plan financiar, o vei duce destul de bine, mai ales că mediul în care lucrezi este stabil. Așa se face că vei avea mai multe șanse să-ți câștigi banii din diferite surse. Cât privește viața amoroasă, strădaniile nativilor singuri nu prea vor da roade în această lună.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu