Horoscop noiembrie 2018: Zodiile care vor avea o lună minunată

Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Iubirea te va cuceri pentru totdeauna în noiembrie, spun astrele. Dacă eşti o singuratică, destinul tău pare să se schimbe şi vei începe să visezi la o nuntă ca în poveşti. Alături de un nou partener de viaţă, vei reuşi să realizezi lucruri pe care nu le credeai posibile. Dorinţele tale se vor oglindi în realizările iubitului tău.

Capricorn

Peşti

Saturn va pregăti momente speciale pentru tine, din care vei învăţa să preţuieşti fidelitatea, prietenia şi încrederea. Prietenii vor avea nevoie de tine, iubitul tău îţi va cere să faci un sacrificiu, iar ajutorul pe care îl vei da celor din jur trebuie să pornească din inimă. Și tu vei primi dragostea și prețuirea lor.

Zodiile norocoase la bani în horoscopul lunii noiembrie 2018

Rac

Balanţă

Începe o perioadă prosperă pentru tine, vei câştiga mai bine şi vei petrece mai mult timp cu planurile tale personale. Vei acorda o atenţie deosebită casei şi vei căuta lucruri de calitate pentru a-ţi moderniza camera preferată. Veşti bune legate de câştiguri vin şi din partea iubitului sau soţului tău, arată horoscopul lunii noiembrie 2018.

Scorpion 

Nativii Scorpioni vor negocia în avantaj luna asta. Jupiter adaugă pasiune, tenacitate şi ambiţie tuturor activităţilor pe care le începi acum. Profită de influenţa lui, mai ales dacă lucrezi în comerţ sau dacă poţi renegocia pachetul salarial. Luna aceasta este generoasă pe plan financiar, iar întâlnirile cu prietenii se pot transforma în noi ocazii de afaceri.

Zodiile norocoase în carieră

Taur

Munca de zi cu zi va deveni mai plăcută şi vei fi cooptată în proiecte mult mai interesante. Se anunţă schimbări importante în domeniul tău de activitate. Mercur îţi oferă ocazia să cunoşti noi colaboratori sau să îţi schimbi locul de muncă. Deciziile din noiembrie, pe plan profesional, îţi vor aduce satisfacţii.

Leu

Întâlnirile romantice şi activităţile creative domină prima jumătate a lunii. Fii îndrăzneaţă şi profită de fiecare ocazie să îți cucereşti șefii. Cu siguranţă, vei ieşi în evidenţă prin deciziile tale riscante şi prin ideile bine dezvoltate. Cei care ţi se opun nu vor avea nicio şansă, dar competiţia îţi face bine.

Săgetător

Dacă ești Săgetător, acceptă provocările! Luna debutează cu obiective noi şi îndrăzneţe care se vor împlini mult mai repede decât sperai. Programează toate întâlnirile importante până pe 24 noiembrie, când Mercur va fi mai puţin generos şi poate atrage eşecurile.

Zodiile mai puțin norocoase

Gemeni

Noiembrie este luna în care îţi place să tragi linie şi să te gândeşti la ce nu ai realizat de-a lungul anului. Revin în prim plan visurile uitate, şi, poate, o iubire refuzată care aşteaptă un semn de bunăvoinţă. Începutul lunii aduce schimbări care te vor forţa să iei decizii mai puţin plăcute.

Fecioară

Este o perioadă cu schimbări care te obligă să iei câteva decizii mari. Vei avea şansa să alegi un drum nou, să faci o schimbare radicală, dar nu uita de cei care te iubesc şi care vor rămâne în urmă. Când mergi atât de departe, trebuie să îţi asumi anumite riscuri, o pierdere dureroasă sau o despărţire. Nu pleca la drum singură!

Vărsător

Călătoreşti mai mult cu persoana iubită sau pleci la drum lung în interes de serviciu. Noiembrie este luna în care vei sta destul de puţin timp pe acasă. Vor fi și momente neplăcute, vei fi mai obosită și este posibil să pierzi niște bani. Dar vei întâlni oameni pe care merită să îi ai aproape și te vei ocupa de carieră.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu