HOROSCOP: Nativile acestor zodii nu vor fi inţelese niciodată de bărbaţi

Bărbaţii nu le vor înţelege niciodată pe femei. Este suficient de clar, nu? Dar, care sunt cele mai dificile, dacă ar fi să facem un clasament? Din punct de vedere astrologic vorbim despre 3 zodii feminine care îi pun în încurcătură pe masculi la fiecare pas.

LOCUL 3: FEMEIA TAUR

Femeia Taur este foarte capricioasă. Încăpăţânarea ei nu are limite şi îşi doreşte că partenerul să ghicească, efectiv, ce probleme o macină mai ales atunci când nu este dispusă săcomunice. Viaţă cu o femeie Taur poate fi dificilă, însă partea bună e că îi trec repede toanele. Oricât ai încerca să o înţelegi, nu vei reuşi niciodată.

LOCUL 2: FEMEIA PEŞTI

Femeia Peşti este extrem de sensibilă. Poate fi extrem de certăreaţă pentru că nu ştie să comunice întotdeauna care îi sunt durerile. Nu este o femeie capricioasă ci, pur şi simplu nu are suficientă autostima, iar asta poate fi dăunător pentru viaţă ei amoroasă.

LOCUL 1: FEMEIA GEMENI

Cea mai complicată femeie este cea născută în zodia Gemeni. Femeia Gemeni una spune şi altă face, fără să dea explicaţii clare ale schimbărilor radicale de comportament. Niciodată nu vei şti ce e în capul ei pentru că este o femeie care are o mie de idei, iar pe majoritatea dintre acestea le uită chiar ea.

Dacă vrei să te înţelegi cu o doamna născută sub acest semn zodiacal, trebuie să intri în lumea ei, să fii la fel de vesel şi dornic de a începe mereu ceva nou.

Femeia Gemeni seplictiseşte repede de un lucru şi vrea întotdeauna un motiv proaspăt pentru care să lupte, chiar dacă nu îşi duce sarcinile până la capăt. Aşadar, cu puţină empatie şi un dram de nebunie s-ar putea să te înţelegi bine cu această zodie fără să însemne că o vei înţelege 100%, scrie teotrandafir.com.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu