HOROSCOP: Nativii zodiei Balanţă parcurg o perioadă favorabilă, iar Leii pot câştiga mulţi bani

Embed:
LEU
Dimineaţa aveţi şansa să câştigaţi o sumă mare de bani, probabil, dintr-o moştenire. Spre seară, vă pregătiţi să plecaţi împreună cu partenerul de viaţă într-o călătorie în interes de familie. 
 
FECIOARĂ
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de prietenie şi de parteneriat. 
 
BALANŢĂ
Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe toate planurile. Aveţi şanse de reuşită atât pe plan financiar, cât şi social. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt armonioase şi vă bucuraţi de înţelegere în familie. 
 
SCORPION
Dimineaţa, un fost coleg, cu care vă întâlniţi întâmplător, vă propune un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu vă gândiţi doar la câştiguri, ci şi la responsabilităţi. 
 
SĂGETĂTOR
Intenţionaţi să terminaţi o lucrare începută mai demult în casă. O rudă apropiată vă ajută cu bani, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere. Fiţi diplomat şi evitaţi o ceartă! 
 
CAPRICORN
Dimineaţa aveţi ocazia să cumpăraţi o casă sau să faceţi un schimb de locuinţă. Întreaga familie este de acord cu iniţiativa dumneavoastră, mai puţin o persoană în vârstă, care se opune vehement. 
 
VĂRSĂTOR
S-ar putea să fiţi puţin descurajat de câte probleme aveţi de rezolvat. Dacă reuşiţi să vă mobilizaţi, puteţi face schimbări interesante în casă, pe care partenerul de viaţă le va aprecia. 
 
PEŞTI
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. S-ar putea să câştigaţi o importantă sumă de bani, dintr-o afacere. După-amiază, puteţi să vă faceţi planuri de viitor împreună cu persoana iubită.
 
BERBEC
Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă. 
 
TAUR
S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. 
 
GEMENI
Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri. Nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase. 
 
RAC
Partenerul de viaţă este nemulţumit că intenţionaţi să împrumutaţi bani pentru a pleca într-o călătorie, deşi mai aveţi şi alte datorii. Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei pentru a lua o decizie corectă.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu