HOROSCOP: Nativii din zodia Taur vor trebui să facă un compromis, iar Racii vor fi admiraţi

Berbec

E necesar să înlături o situație de incertitudine, așa că trebuie să încetezi să vorbești pe ocolite. Este posibil să fii copleșită de unele emoții de care nici măcar nu erai conștientă. Este o zi bună să rezolvi o problemă care ți-a dat unele bătăi de cap în ultima vreme.

Taur

O prietenă îți va face o confesiune legată de starea de nefericire care a cuprins-o. Nu va fi suficient să o asculți, dar va trebui până la urmă să te transformi într-un fel de arbitru. Vei înțelege că trebuie să faci un mic compromis pentru a putea duce la capăt un proiect.

Gemeni

Vei fi supărată pentru că ești conștientă că nu-ți administrez banii cum ar trebui. Vei da dovadă de inflexibilitate într-o anumită situație, sperând că astfel vei câștiga respect. Dacă ai o funcție de conducere, vei avea un mic conflict cu un subordonat prea încăpățânat, însă vei ști să rezolvi situația într-un mod eficient.

Rac

Este posibil să apară unele tensiuni la muncă sau unele probleme legate de achiziționarea unui obiect. Vei constata că neplăcere că n-ai liniștea pe care ți-o dorești acasă la tine. Unele discuții în familie vor scoate la iveală liderul din tine. Din fericire, vei fi la înălțimea situației, iar ceilalți te vor admira pentru asta.

Leu

Vei apela la ajutorul unor persoane pentru a trece peste o temere, o îngrijorare sau o lipsă de încredere cu care te confrunți. Va trebui să te întâlnești față în față cu o persoană pe care n-o prea agreezi, iar asta îți va crea o stare de disconfort.

Fecioară

Ai reputația unei persoane care se pricepe de minune să rezolve probleme, însă azi nu vei fi deloc la înălțime. S-ar putea chiar să întărâți două persoane una împotriva celeilalte, chiar dacă intențiile tale sunt cât se poate de bune. Este posibil ca niciuna dintre ele să nu aibă dreptate, iar tu să cazi la mijloc.

Balanță

Există riscul ca iubitul tău să se simtă dezamăgit de tine, pentru că nu te vei ridica la înălțimea așteptărilor lui. Cel mai probabil asta se va întâmpla din cauza unei confuzii, pe care o vei putea clarifica cu ușurință. Vei fi cuprinsă de dorința de a învăța ceva nou, probabil datorită faptului că îți dorești o schimbare de carieră.

Scorpion

Ți se va cere să mediezi un conflict apărut la muncă între doi colegi. Este posibil să revizuiești modul în care ai grijă de tine, după ce vei ajunge la concluzia că nu-ți acorzi suficientă atenție. Relațiile cu o persoană din Balanță vor lua o turnură neașteptată, ceea ce te va face să fii confuză.

Săgetător

Când o persoană mai tânără va face tot posibilul pentru a-și proteja interesele, abilitățile tale diplomatice vor fi supuse unui test. Vei fi măcinată de griji din cauza unor probleme de familie și vei ajunge probabil într-o situație în care va trebui să-ți ceri scuze.

Capricorn

Relațiile cu unele persoane apropiate vor deveni tensionate și vei fi luată prin surprindere de reacția exagerată unei prietene. S-ar putea să trebuiască să fii și tu mai agresivă decât ți-ai dori pentru a rezolva problema.

Vărsător
 
Unele tensiuni între două grupuri te vor fascina și irita în același timp. Vei fi pusă într-o situație în care va trebui să te decizi dacă să te lupți cu o persoană mai tânără decât tine sau dacă să o ajuți. O altă persoană, probabil din zodia Gemeni, te va sfătui în această privință.
 
Pești
 
Cineva apropiat va decide că unele probleme financiare vor trebui să fie în sfârșit înfruntate. Există riscul să suprareacționezi dacă vei simți că stilul tău de viață actual îți este pus în pericol. Găsește un mod de a te calma dacă se va întâmpla așa ceva.
 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu