HOROSCOP: Nativii din zodia Peşti sunt nervoşi din cauza banilor, iar Fecioarele vor primi veşti bune

Embed:

PEŞTI

Sunteţi nervos, pentru că nu vă ajung bani. Nu vă pierdeţi răbdarea. Un prieten este dispus să vă împrumute cât aveţi nevoie. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. 

BERBEC
Dacă doriţi să faceţi o investiţie, nu vă grăbiţi. Nervozitatea vă poate afecta relaţiile parteneriale. Ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi.

TAUR
Dimineaţa, sunteţi indispus din cauza unor încurcături pe plan financiar. Păstraţi-vă calmul şi fiţi prudent, mai ales în activităţile comerciale. Nu semnaţi documente oficiale. 

GEMENI
Fiţi atent la cheltuieli, ca să nu ajungeţi la neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Astăzi, aveţi un simţ critic pronunţat, care vă poate afecta relaţiile parteneriale.

RAC
Păstraţi-vă cumpătul în tot ce faceţi. Ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă şi evitaţi speculaţiile. În caz contrar, riscaţi să intraţi în conflict cu legea.

LEU
Dimineaţa, o rudă vă dă o veste, care vă indispune. Dacă urcaţi la volan, respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie. Există riscul să plătiţi o amendă.

FECIOARĂ
Primiţi veşti bune de la o rudă. Temperaţi-vă nervozitatea şi evitaţi certurile cu partenerul de viaţă. Ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi. 

BALANŢĂ
Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme şi s-ar putea să nu fiţi prea bine dispus. Nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sunt minime.

SCORPION
Dimineaţa, s-ar putea să vă schimbaţi programul, din cauza unor probleme personale neprevăzute. Un prieten de familie vă propune să vă asociaţi cu el într-o afacere. Nu luaţi hotărâri în grabă. 

SĂGETĂTOR
Astăzi, aveţi tendinţa să exageraţi. Nu vă susţineţi părerile cu încăpăţânare. Nu vă îngrijoraţi din cauza banilor, pentru că veţi primi o sumă consistentă de la o rudă. 

CAPRICORN
Sunteţi nervos din cauza neînţelegerilor cu o rudă mai în vârstă. Evitaţi întâlnirile cu prietenii şi cu rudele, pentru că riscaţi să le stricaţi buna dispoziţie. 

VĂRSĂTOR
Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţă. S-ar putea să nu reuşiţi să obţineţi un împrumut, după care aţi alergat în ultimele zile. 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu