HOROSCOP: Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o surpriză, iar Balanţele ar fi bine să îşi asculte intuiţia

Embed:

SĂGETĂTOR
Dimineaţa sunteţi foarte ocupat cu probleme de afaceri. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Dacă o rudă mai în vârstă vă cere ajutorul într-o problemă de sănătate, ar fi bine să nu vă eschivaţi. 

CAPRICORN
În prima parte a zilei, s-ar putea să aveţi o problemă de sănătate care vă împiedică să faceţi ce v-aţi propus. Cel mai mult regretaţi că nu puteţi merge la o petrecere. Vă sfătuim să nu vă faceţi planuri legate de cheltuieli. 

VĂRSĂTOR 
Tocmai aţi reuşit să finalizaţi o lucrare importantă, începută mai demult şi deja vă gândiţi la urmatoarea. Vă sfătuim să nu faceţi din orele suplimentare o obişnuinţă, pentru că riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. 

PEŞTI
Sunteţi indispus şi chiar irascibil, pentru că nu v-a ieşit o afacere. Vă sfătuim să nu vă descărcaţi nervii acasă. Mai bine analizaţi cauzele eşecului! Spre seară reuşiţi să vă regăsiţi echilibrul şi buna dispoziţie. 

BERBEC 
Este posibil ca persoana iubită să vă reproşeze că sunteţi prea rece şi că vă preocupă prea mult afacerile sau cariera. Vă recomandăm să petreceţi mai mult timp cu familia şi să găsiţi timp pentru activităţi relaxante. 

TAUR 
S-ar putea să înţelegeţi greşit un partener de afaceri şi să vă certaţi degeaba. Vă sfătuim să vă calmaţi şi să lămuriţi toate neînţelegerile, pentru că riscaţi să rupeţi colaborarea.

GEMENI 
Prietenii vă fac o surpriză şi vă invită să vă petreceţi după-amiaza împreună. Spre seară, este posibil să aveţi o discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să nu fiţi impulsiv. 

RAC
Ar fi bine să nu vă planificaţi afaceri importante, pentru că s-ar putea să intervină evenimente neprevăzute. Este posibil să primiţi o veste neplacută despre o rudă mai în vârstă şi să vi se ceară ajutorul. 

LEU
Relaţiile cu cei din jur şi mai ales cu persoana iubită au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Va recomandăm să fiţi mai receptiv la problemele altora. Încercaţi să vă odihniţi mai mult. 

FECIOARĂ
Vă pregătiţi pentru o călătorie sau o excursie. Ar fi bine să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere, dar sunteţi tentat să vă eschivaţi. 

BALANŢĂ
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Dacă se iveşte ocazia să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să refuzaţi, întrucât sunteţi predispus la accidente. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia şi să nu cedaţi insistenţelor persoanei iubite. 

SCORPION
Dacă doriţi să plecaţi într-o vizită, vă sfătuim să luaţi legătura cu gazdele înainte de a pleca. Există riscul să nu le găsiţi acasă. După-amiază este posibil să aveţi probleme de sănătate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu