HOROSCOP! Nativii cărei zodii sunt considerați bancheri şi cu cine pot forma un cuplu

Bărbații din zodia Taur pot fi cu ușurință considerați bancheri. Lor le place să fie organizați și să aibă grijă de finanțe, tocmai de aceea vor rezona foarte bine cu zodii cât sepoate de similare, ca și pasiuni. Mai exact, zodii cărora le plae să dețină controlul și să gestioneze finanțele casei. Ei prin definiție nu sunt risipitori, așa că nu vor face casă bună cu zodiile cărora le place să arunce cu bani în dreapta și în stânga. Dar să vedem cu ce zodii pot forma cuplul perfect cei din zodia Taur.

Taur și Rac

Relația poate începe sub auspicii bune. Este însă o relație tradițională, în care rolurile sunt foarte bine știute de la bun început, dar este o compatibilitate bună. Vor mai fi interferențe de-a lungul timpului, legat de gelozie și de alte aspecte, dar per total, relația este una cât se poate de stabilă și inspirată.

Taur și Leu

Cine ar fi zis că două animale atât de puternice ar putea face casă bună, în afară de horoscop, bineînțeles! Este o relație reușită din toate punctele de vedere, ca cea dintre un bancher și un monarh, unul se ocupă de finanțe, iar celălalt de conducerea propriu zisă a țării. Dar eforturile lor se întâlnesc la mijloc, pentru că amândoi vor același lucru. Așa se întâmplă și în cazul acestei compatibilități care poate duce la o relație de durată, dar pentru asta cei doi mai au de trecut prin câteva furtuni inerente.

Taur și Fecioară

Relație cât se poate de agreabilă și armonioasă. Taurul aduce chestiunile materiale în relație, iar Fecioara le aduce pe cele mai delicate, ce țin de suflet. Rolul Taurului este să o facă pe Fecioară să vadă jumătatea plină a paharului.

Taur și Capricorn

Se întâlnesc Bancherul cu Președintele și fac casă bună! Acesta este un cuplu stabil și harnic, în care fiecare vine cu ceva nou în relație și pune umărul la muncă. Vă bucurați împreună de tot, începând cu abundența pe care o realizați, până la plăcerile fizice pe care le încercați în dormitor. Amândoi au un stil de viață intens, Capricornul generând proiecte, iar Taurul păstrând în limite normale finanțele. Puteți trăi fericiți până la adânci bătrâneți, scrie elli.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu