HOROSCOP! Nativele cărei zodii nu le vei reuşi niciodată să le duci de nas

Mulți au încercat să o ducă de nas, dar nu le-a mers cu ea atât de ușor. Nu numai că le-a intuit planurile mârșave, dar le-a oferit și o lecție de viață pe care să nu o poată uita niciodată. Nu își vor mai permite pe viitor să se lege de ea. Mai mult decât atât, sunt șanse mari să nu își mai dorească vreodată să ducă pe cineva de nas.

Ridicăm cortina și îți prezentăm femeia din horoscop care nu se lasă niciodată dusă de nas: Fecioara. Pe ea nu o poate păcăli nimeni, pentru că miroase minciunile și intențiile rele de la o poștă.

Chiar dacă nu ești născută în acest semn zodiacal, te poți considera norocoasă dacă ai o astfel de nativă printre persoanele dragi. Poți oricând să apelezi la ea pentru a-ți oferi astfel de sfaturi de viață. Nu te va păcăli nimeni cu ea alături, scrie divahair.ro.

Femeia Fecioară nu pică în plasa cuceritorilor de renume. Ea își dă imediat seama de intențiile pe care le are un bărbat și îi întoarce imediat vorba. Nu îl lasă nici măcar să își facă speranțe, pentru că nu suportă să aibă astfel de oameni în preajma ei.

Pe nativa acestui simbol astrologic nu o ajută doar intuiția să depisteze când cineva vrea să o păcălească, ci și inteligența.

Ea este înzestrată cu o capacitate uimitoare de a simți ceea ce vrea să îi facă o altă persoană. Parcă i-ar citi gândurile - atât de repede realizează când cineva încearcă să o ducă de nas.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu