HOROSCOP: Motivul principal pentru care nu ai noroc în dragoste, în funcție de zodia ta

Relațiile nu sunt ușor de menținut. Două vieți devin una, așa că e firesc să apară și neînțelegeri la un moment dat.

Și, indiferent dacă recunoaștem sau nu, mulți dintre noi avem cel puțin un defect de personalitate care ne sabotează viața sentimentală. Odată ce îl descoperi, poți lua măsuri pentru a te schimba în bine!

Ca Berbec, ești într-o permanentă căutare de aventură.

Cu alte cuvinte, ești cam peste tot! Dacă cineva nu îți îndeplinește toate așteptările și dorințele, ai tendința de a te plictisi de acea persoană. Îți distrugi relațiile pentru că vrei ca ele să îți ofere întotdeauna aventură. Uneori, a fi alături de cel pe care îl iubești este o aventură în sine, nu trebuie întotdeauna să faci ceva nou pentru a te distra cu cineva.

Ca Taur, nu poți să lași trecutul în urmă.

Oricât timp ar trece, ai tendința de a ține ranchiună și de a folosi situații din trecut împotriva partenerului de viață. Îți distrugi relațiile făcând acest lucru. Nu uiți și nu ierți pe deplin, iar asta pune presiune asupra vieții tale sentimentale. Dacă cineva îți greșește în vreun fel, probabil că va plăti pentru tot restul vieții, scrie realitatea.net

Ca Gemeni, modul de gândire ți se schimbă constant.

Ți-e greu să ai un punct de vedere ferm asupra unei situații sau unei persoane. Îți distrugi relațiile crezând că iarba ar putea fi mai verde în altă grădină, în loc să uzi locul unde te afli acum. Nu vei avea noroc în dragoste până nu vei renunța la ideea că te așteaptă ceva mai bun în altă parte. Concentrează-te pe ceea ce ai în prezent și apreciază-l înainte de a-l pierde!

Ca Rac, trebuie să deții controlul absolut într-o relație.

S-ar putea să descoperi că ești foarte sufocant și stresant pentru partenerul tău. Și asta se întâmplă pentru că vrei să cunoști chiar și cel mai mic detaliu despre el în fiecare moment. Vrei ca relațiile tale să fie profunde și adevărate, lucru care e grozav. Dar, uneori, intensitatea ta poate fi prea mult pentru cel de lângă tine, ceea ce îl poate îndepărta complet. Trebuie să îi oferi spațiu pentru a respira, apoi va veni singur la tine!

Ca Leu, mergi întotdeauna doar pe drumul tău.

Îți distrugi constant relațiile din cauza faptului că nu ești capabil de compromis și crezi că ideile tale sunt întotdeauna cele mai bune. Lucrurile trebuie să iasă ca tine și dacă cineva nu te aprobă și nu te urmează, îl elimini rapid din viața ta. Doar pentru că cineva nu are aceeași părere ca și tine, nu înseamnă că nu are dreptate. Dacă nu ești dispus să lași de la tine, nu vei avea deloc noroc în dragoste!

Lasă un comentariu