HOROSCOP: Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Cele mai multe dintre noi ascundem adevărul din când în când sau îl cosmetizăm. Uneori, suntem obligate de împrejurări, alteori încercăm să îmbunătățim realitatea sau, de ce nu, să o schimbăm. Iată ce minciuni spun femeile în funcție de zodie.

În caz că nu știai, Fecioara ocupă detașat primul loc în topul femeilor care mint, fiind maestră în minciuni. La polul opus, nativa din Vărsător este cea mai timidă când vine vorba de povești. "Nici nu te-am văzut!", "Nu am primit e-mailul tău!" sau "Chiar acum lucrez la proiectul de care vorbești" sunt minciunile preferate de femeile născute sub semnul Scorpionului, potrivit clickpentrufemei.ro.

Berbec: La tine nu se poate vorbi despre ceva patologic sau compulsiv, dar nici tu nu te poți abține. Minți când te plictisește interlocutorul și presari dialogul cu "bine", "e de înțeles“, "perfect de acord", "sigur". Acestea te ajută când vrei să pari că ești un bun ascultător.

Taur: Despre cele născute în această zodie se spune că mint cu zâmbetul pe buze. Au o față serioasă și continuă să inventeze, chiar dacă sunt conștiente că ceea ce spun e complet ridicol. De obicei, mint când vor ceva sau când au un interes. Fii circumspectă când auzi o nativă în taur că-ți spune "Nu te îngrijora, o să fie totul bine!“, "Ajung în cinci minute" sau "Mulțumesc pentru cadou, îmi place mult".

Gemeni: Supercalificate în acest domeniu, pe femeile născute sub protecția acestui semn astral este aproape imposibil să le prinzi cu minciuna. Poți să te uiți cât vrei în ochii lor, pentru că n-o să observi niciun spasm nervos și nicio geană nu le cade când mint.

De obicei, le place să-ți spună ce vrei tu să auzi. Să zicem că ai o ținută nu tocmai potrivită, și știi asta, că rochia ta corai nu merge cu pantofii roz, dar ea, cea născută în gemeni, îți va spune cu zâmbetul pe buze și cu fața senină: „îți stă extraordinar! Ce combinație reușită!“.

Rac: Familiste convinse, nativele născute în această zodie aleg să mintă doar atunci când trebuie să te protejeze de ceva care ți-ar putea face rău sau ca să nu-ți rănească sentimentele. Când se află în toiul unei despărțiri, femeia în rac este cea care spune „Nu ești tu de vină, eu sunt“.

Leu: Minciunile curg lin la femeile născute în zodia leu și au tendința să dramatizeze sau să exagereze discursul, ca să atragă atenția celor din jur. Adesea distorsionează bârfele auzite de la alții. De cele mai multe ori, mint ca să apară grandioase în fața altora. Nu o crede când se laudă cu jobul ei plictisitor, dar foarte bine plătit, vrea doar să te facă invidioasă pe succesul ei.

Fecioară: Cunoști femei născute în zodia fecioară și vrei să știi ce minciuni spun femeile în funcție de zodie? Mare atenție, se spune despre ele că pot plănui crima perfectă, fără să fie descoperite vreodată. Mint des când se simt jenate și vor să ascundă cu orice preț acel lucru.

Dacă, prin absurd, femeia cu acest semn zodiacal este bănuită că minte, va face tot posibilul să se apere cu argumente logice, dar neadevărate, și va cădea tot în picioare, ca o pisică.

Balanța: Sunt născute să fie plăcute la vorbă și, dacă sunt nevoite să mintă, o să facă excese în viața sentimentală. Nu spun mereu adevărul despre numărul norocos de bărbați care le-a trecut prin așternuturi. Le place să le spună iubiților lor că sunt cei mai buni amanți, chiar dacă nu este mereu așa, și nu de puține ori mimează plăcerea, doar ca să le facă pe plac partenerilor.

Scorpion: Este greu să prinzi un scorpion cu minciuna, pentru că își pregătește mereu un întreg scenariu înainte să deschidă gura. O femeie născuta în această zodie preferă să apeleze la minciuni de tipul „tu erai, nici nu te-am văzut?“ sau "hei, tocmai voiam să te sun!".

Săgetător: În general, celor născute în săgetător nu le place să fabrice povești și sunt adesea oneste, preferând să spună adevărul verde-n față decât să mintă. Dar dacă sunt nevoite să o facă, vor minți într-un stil de nota zece. Poți auzi de la ele „mi-ar fi plăcut tare, tare mult să ne vedem, dar am apucat să anunț că merg în altă parte".

Capricorn: Femeia guvernată de această zodie nu se dă în vânt după minciuni, dar se folosește de ele din când în când. De obicei, le asociază cu cariera. Când spun că le este foarte bine la serviciu, au colegi minunați și săritori, iar profitul este în creștere datorită lor, să ridici o sprânceană în sus, pentru că nu este purul adevăr. Le place să-și lingușească șeful, ca să primească măriri de salariu.

Vărsător: Dacă vrei să descoperi ce minciuni spun femeile în funcție de zodie, află că nativele din vărsător sunt prea comode ca să inventeze povești sau le este teamă că vor uita detalii importante. Minciunile lor sunt nevinovate și adesea au rolul de a nu răni sentimentele celorlalți: „aș vrea să ținem legătura", "trebuie să plec", "hahaha... ce amuzant e!" sau „tu ai gătit? E delicioasă!".

Pești: Tot în categoria celor care mint să nu-i rănească pe ceilalți intră și femeile născute în zodia pești, cunoscute ca ființe empatice. În loc să-ți spună "Nu am timp să te ascult debitând prostii", îți va zice "Sunt cam ocupată acum, lasă-mă să termin și vorbim apoi".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu