HOROSCOP! Luna în zodia Gemeni ne aduce un weekend agitat

Berbec

Finalul acestei săptămâni aduce o mulțime delume în preajma ta, dar și călătorii pe distanțe scurte. Însă, cu fiecare drum pe care îl realizezi, ai șanse să descoperi noi laturi ale personalităţii tale şi să te bucuri din plin. Chiar dacă nu sesizezi încă, toate sunt cu folos. Partenerii te susţin în tot ce vrei să întreprinzi. Nu te mai gândi la capitolul finaniciar, vor veni şi vremuri mai bune. Benficiezi de o sănătate excelentă.

Taur

Veniturile tale sunt relativ bune, astfel încât poți cheltui destul de mult în zilele acestui weekend. Datorită unor prieteni sau colegi de la serviciu este posibil să cheltuiești pe lucruri sau în situații care îți displac total. Cineva din anturajul apropiat, o rudă, un prieten, te poate ajuta să vezi evenimentele în care ești implicat, dintr-o altă perspectivă. Rezervă momente pentru odihnă și plimbări în aer liber. Bucură-te de flori sau joacă-te cu un animal de companie.

Gemeni

Îți concentrezi atenția și eforturile pe nevoile tale sufletești și materiale la sfârșitul acestei săptămâni. Totuși fii alături de ceilalți și implică-te în activități distractive, ori de câte ori ți se ivește ocazia. Prin intermediul discuțiilor și jocurilor poți descoperi noi talente personale ascunse sau le poți arăta celor din preajma ta fațete minunate. Relaxează-te și ai încredere că totul se desfășoară favorabil. Sunt posibile surprize plăcute din partea cuiva drag.

Rac

Stările sufleteşti sunt oscilante, astfel că ți-ar prinde bine multă odihnă și detașare de cotidian. Stai de vorbă cu tine însuți, citește o carte interesantă, vizoneaază un film bun sau invită pe cineva drag la o șuetă în aer liber. Unele afecțiuni ale sistemului respirator sau ale brațelor te pot necăji destul de mult.La serviciu se pot ivi situaţii plăcute şi interesante, ce îţi vor aduce zâmbetul pe buze. Lasă răutăţile deoparte şi fii înțelegător cu toată lumea!

Leu

Prietenii sunt preocuparea ta cea mai importantă la finalul acestei săptămâni. Este un moment bun pentru a face o selecție și a hotărâ clar pe cine mai păstrezi alături și pe cine nu. Există o mare contradicţie între ce doreşte sufletul tău şi ce îţi oferă astrele în acest moment. Lasă deoparte relaţiile sentimentale: nu este vremea lor. Atenţie la sănătate! Sunt posibile probleme bulversante ascunse. Organismul tău suferă în taină. Mai ia câte o pauză din când în când!

Fecioară

Vei fi înconjurat de multă lume la finalul acestei săptămâni, fie că te afli în anturajul personal, fie la locul de muncă. Ar fi bine să fii atent la felul în care apari și te comporți în fața celorlalți. Orice vorbă sau gest poate fi interpretat altfel decât intenționezi tu. Ești un adevărat model pentru ceilalți, chiar dacă nu sesizezi acest lucru. Detașează-te de cotidian, odihnește-te și bucură-te de toate situațiile ivite. Te vei descurca excelent!

Balanţă

Weekend-ul este favorabil realizării planurilor de călătorie, indiferent de motiv: pentru studii, lucru sau pentru vacanță. Însă trebuie să fii încrezător, că la momentul potrivit, lucrurile se vor desfășura exact așa cum îți dorești. Deocamdată călătorește imaginar și documentează-te, spre exemplu, despre o țară pe care dorești să o vizitezi, despre o civilizație importantă sau despre o temă necesară acum în plan profesional. Relaxează-te și bucură-te de natură!

Scorpion

Sunt zile bune pentru a cerceta partea nevăzută a situației materiale și financiare în care te afli. Îţi pui întrebări, cauți răspunsuri pertinente, dar se pare că deocamdată răspunsurile sau soluțiile aflate te satisfac prea puțin. Nu da frâu liber emoțiilor, pentru că la momentul potrivit totul se va lumina. Acum trebuie doar să fii prudent şi să nu faci investiţii sau artificii financiare. Protecţia divină este alături de tine. Cheltuieli neașteptate pentru călătorii în străinătate!

Săgetător

Este multă forfotă în relațiile parteneriale la sfârșitul acestei săptămâni. Se conturează schimbări definitive, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Însă, cu puțină bunăvoință vei reuși să stabilești termeni și condiții noi de desfășurare a acestora, favorabili pentru toți cei implicați. Rezervă momente și pentru odihnă, plimbări în aer liber și pentru activități recreative de genul hobby.

Capricorn

Sănătatea ridică ceva probleme în acest weekend, dar sunt aspecte pasagere. Totuși, organizează-ți programul astfel încât să alternezi orele de muncă, cu cele de odihnă. Adoptă o dietă, hidratează-te corect și stai cât mai mult în aer liber. Joaca cu un animal de companie, îngrijitul unor flori sau discuțiile ușoare cu cei dragi te vor binedispune, iar ca prin minune, toate neplăcerile, de orice natură ar fi ele, vor dispărea fără urmă.

Vărsător

Se evidențiază cheful de distracţii şi aventuri în acest weekend. Vrei să iubeşti, să fii iubit sau să te răsfeţi, dar nu prea este momentul. Poţi avea diverse neplăceri în relațiile cu ceilalți dacă forţezi nota. Concentrază-te pe latura spirituală a vieţii, rafinează-ţi sufletul, citind o carte bună, vizionând un film sau făcând planuri de călătorii. Te poţi gândi şi la studii. Poziția ta în societate este vulnerabilă, astfel că alege-ți cu grijă vorbele și faptele.

Peşti

Treburile gospodărești și membrii familiei te solicită mult și bine la sfârșitul acestei săptămâni. Posibil ca din cauza copiilor sau a persoanei iubite să întâmpini tot soiul de neplăceri acasă. Fii prudent și ține cont de sfaturile rudelor și a celor apropiați, pentru că, deocamdată ești subiectiv și nu prea poți stabili clar granița dintre aparențe și esențe. Orientează-ți eforturile spre a îmbunătăți ambianța domestică și relațiile cu ceilalți.

Sursa: Astrocafe

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu