HOROSCOP: La ce vârstă ai cele mai mari șanse să te îmbogățești, în fucție de zodie

Cine nu şi-a pus măcar o dată întrebarea: când va străluci soarele şi pe strada sa? Ori, mai precis, când îi va surâde norocul aşa încât să nu-şi mai facă griji pentru ziua de mâine. Şansele diferă de la persoană la persoană, însă astrologia ne arată că zodiile au perioade relativ comune pentru momentul de celebritate. 

Iată ce ţi-e scris în stele cu privire la vârstă la care vei avea parte de noroc: 

Berbec 

Va trebui să aştepţi cam până pe la 40 de ani ca să obţii tot ceea ce îţi doreşti. Şi până atunci să munceşti din greu pentru că altfel nu reuşeşti mai nimic. După ce ţi-ai croit drumul în viaţă poţi să stai liniştit fiindcă banii îţi vor veni de la sine, fără ca tu să mai depui mari eforturi. 

Taur

Îţi place să copilăreşti ceva mai mult şi nu reuşeşti să te mobilizezi pentru câştig de la vârste fragede. Când dai însă de gustul banilor, devii lacom şi vei face tot posibilul ca să îi obţii, prin orice mijloace. Vârstă la care are şanse să te umpli de bani: 37-38 de ani. 

Gemeni 

Copilăreşti mult, până la vârste destul de înaintate, motiv pentru care nu vei reuşi să te mobilizezi să faci bani decât undeva pe la vârsta a doua. Însă şi când vor veni, banii vor fi atât de mulţi încât vei avea de dat şi altora. 50 de ani este, cu aproximaţie, vârstă la care te vei simţi cu adevărat împlinit. 

Rac 

Greu cu banii în ce te priveşte. Sunt şanse mari ca inclusiv pe la 30 de ani tu încă să locuieşti cu părinţii. Eşti dependent de ei şi de familie şi te dezlipeşti cu greu de confortul dat de aceştia. Abia pe la 45 de ani devii cu adevărat independent şi stabil financiar, ba chiar ai şanse de câştiguri frumoase, scrie horoscop.ele.ro.

Leu 

Seriozitatea ta caracteristică te ajută să nu pierzi prea mult vremea cu lucruri inutile, motiv pentru care îţi vei lua viaţa în propriile mâini de la vârste fragede. Eşti ambiţios şi capabil. Consideri o obligaţie de onoare să fii independent financiar. Vei ajunge ajunge acolo unde îţi doreşti încă de la 30 de ani. 

Fecioara 

Bătrâneţea este etapa vieţii care te reprezintă cel mai bine. Acesta este şi motivul pentru care abia după 55 de ani vei fi cu adevărat împlinit financiar. Totuşi, şi până atunci nu se poate spune că nu traversezi perioade înfloritoare, în care eforturile tale sunt încununate de succes. 

Balanţă 

Anii 20 sunt cei în care vei pune bazele succesului tău, însă vei culege roadele abia după 35 de ani. Eşti o persoană ambiţioasă, motiv pentru care cauţi să câştigi bani nu doar pentru subzistenţă, ci pentru a avea mereu ceva pus deoparte. Tot ce îţi propui reuşeşti destul de rapid. 

Scorpion 

Anii maturităţii sunt cei mai importanţi pentru tine. Este perioada care te reprezintă cel mai bine. De aceea, perioada cea mai prolifică se situează în jurul vârstei de 45 de ani. Abia atunci se poate spune cu adevărat că eşti o persoană împlinită pe toate planurile. 

Săgetător 

Tu ai două vârste ale succesului, iar acestea sunt 30 şi 45 de ani. Practic, îţi construieşti cariera pe etape, însă abia în cea de-a doua vei deveni şi împlinit financiar. Va fi perioda de început a vieţii tale lipsită de griji şi în care te vei învârti prin cercuri bogate şi influenţe. 

Capricorn 

Eşti o persoană extrem de serioasă şi pentru ţine niciun efort nu este prea mare când vine vorba despre carieră. Ai o iscusinţă aparte de a face bani, mai ales că ştii cum să îţi prioritizezi acţiunile. Cea mai benefică perioadă a ta este între 25 şi 35 de ani. 

Vărsător 

Cele mai importante decizii le vei lua pe la 20-25 de ani. De ele va depinde viitorul tău, dar va trebui să munceşti din greu pentru a obţine veniturile mult-visate. Succes mare vei înregistra abia în jurul vârstei de 40 de ani, când banii vor începe să se lipească de tine ca prin minune. 

Peşti 

Intuiţia este cea care te ajută să câştigi. Şi, vorba aceea, norocul şi-l face omul cu mâna lui, aşa că banii îţi vin din afaceri, pentru că eşti un vânzător înnăscut. Cam în jurul vârstei de 35 de ani ai şanse să te umpli de bani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu