HOROSCOP: Jupiter intră în semnul Săgetător. Cum vor fi influențate zodiile

Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec aceasta va fi o perioadă de reevaluare a unor principii de viață legate în special de zona sentimentală, dar și de distracții, de zona artistică, de studii, de călătorii, de relația cu străinătatea, cu persoanele și instituțiile aflate dincolo de granița țării.

Taur

Nativii din zodia Taurului vor trece printr-o perioadă de curățare spirituală, adică vor încerca să se detașeze de lucrurile materiale. În schimb, vor redescoperi o altă formă a intimității și a sexualității proprii. Însă, în același timp se cere și o reevaluare a atitudinii vizavi de sectorul banilor, pe care-i dețin împreună cu terți, cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri.

Gemeni

Gemenii ar trebui să fie mai încrezători în privința gândurilor despre străinătate și în privința relațiilor cu persoanele de peste hotare. Cei care vor fi suficienți de înțelepți vor putea lega relații solide și de lungă durată, iar cei care nu se mai înțeleg cu partenerul de viață vor încheia acum o relație.

Rac

Cei născuți în zodia Rac ar trebui să-și reevalueze atitudinea și așteptările pe care le au în sectorul profesional. Nativii se pot folosi de acest context astrologic pentru a se face remarcați în carieră, pentru a-și îmbunătăți imaginea și, de ce nu, pentru a pândi o avansare.

Leu

Cei născuți în zodia Leu ar trebui să-și reevalueze sentimentele vizavi de persoana iubită și să vadă dacă aceasta îi mai reprezintă, dacă nu cumva le inhibă evoluția și expansiunea, interioară și exterioară. Pe de altă parte, o zonă pe care ar trebui să o exploreze mai mult acum este cea financiară, scrie realitatea.net

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să-și revizuiască atitudinea față de membrii familiei, dar și față de o situație ce are legătură cu locuința. Pentru unii poate fi momentul să-și dorească să achiziționeze o casă, să o renoveze, să o mărească sau să se gândească la varianta de a se muta singuri, de a se muta mai departe de părinți pentru a se bucura de mai multă libertate de mișcare.

 

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să aibă mai multă încredere în propria lor persoană și să facă tot ce simt că este bine pentru a consolida această atitudine vizavi de ei înșiși. Nativii ar trebui să-și revizuiască modul de a comunica cu cei din jur pentru a putea evolua, atât personal, cât și profesional.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion ar trebui să învețe să-și pună în practică ideile referitoare la zona financiară, la îmbunătățirea veniturilor. Nativii vor mai mulți bani, își doresc stabilitate financiară, însă este momentul și să îndrăznească să aibă inițiative în acest sens pentru că după 11 august vor culege într-adevăr roadele.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de retrogradarea planetei Jupiter tocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii ar trebui să aibă mai multă încredere în ei, să caute să acumuleze mai multe cunoștințe, poate chiar din domenii noi, să-și dezvolte capacitatea de comunicare cu cei din jur, să caute să se extindă în plan personal și nu numai. De asemenea, ar trebui să fie mai atenți la ce fel de informații primesc și cum le pot folosi în beneficiul lor.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor trece printr-o perioadă de reevaluări și reeditări ale principiilor și concepțiilor de viață. În interiorul lor se vor produce schimbări acum, de simțire, de percepție, însă toate trebuie întâmpinate cu înțelepciune și deschidere pentru a le deveni benefice.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător își vor revizui atitudinea față de prieteni, față de persoanele din cercul de cunoștințe care le inhibă evoluția și expansiune. Nativii vor căuta să se înconjoare de persoane care să le deschidă noi orizonturi, alături de care să poată deschide noi uși de cunoaștere și, de ce nu, alături de care să demareze noi planuri și proiecte în viitor, posibil chiar după data de 11 august.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor trebui să-și reevalueze situația profesională, cariera. Cei care nu mai sunt mulțumiți de actualul loc de muncă ar trebui să nu mai stea pe gânduri și în toată această perioadă de retrogradare să-și traseze noi direcții profesionale, să caute să avanseze.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu