HOROSCOP: Jupiter intră în Scorpion. Patru zodii scapă de fantomele trecutului

Planeta Jupiter va intra în zodia Scorpion pe 8 martie 2018. Acest lucru înseamnă schimbări majore în viața zodiilor, dar și o influență pozitivă în luarea deciziilor.

În această lună, avem oportunitatea de a căpăta înțelepciune spirituală și de a ne da seama care sunt lucrurile de care avem nevoie cu adevărat, scrie realitatea.net.

Jupiter intră în Scorpion - zodiile care scapă de trecut

Berbec

Vei avea o perioadă perfectă, în care vei rămâne cu amintiri plăcute. Intrarea lui Jupiter în Scorpion îți va readuce o persoană din trecut, față de care ai avut sentimente la un moment dat. Deși flacăra se va aprinde din nou, vei hotărî să pui capăt acestei legături periculoase. Vei scăpa de trecut și vei decide să lași totul în urmă.

Taur

În această perioadă, vei afla că o anumită persoană are sentimente pentru tine. Deși vei încerca să te prefaci că nu înțelegi despre ce este vorba, nu vei reuși să scapi din această situație jenantă. Până la urmă, vei ajunge să te întrebi dacă puteți avea un viitor împreună și dacă nu cumva soarta este cea care v-a făcut să vă întâlniți tocmai în acest moment.

Gemeni

Jupiter în Scorpion îți va oferi șansa de a petrece multe momente fericite alături de persoane dragi și familie. După serviciu, te vei așeza la masă cu cele mai importante persoane din viața ta și veți depăna amintiri. Te simți cea mai norocoasă persoană, iar acest lucru este perfect normal.

Rac

Acest eveniment te va determina să te izolezi de ceilalți și să îți petreci ziua contemplând asupra evenimentelor din trecut, care s-au petrecut între tine și partenerul tău. Nu poți uita de acel eveniment nefericit, care în mintea ta apare iar și iar. Din aceste motive, vei hotărî să pui capăt acestor situații și să iei o decizie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu