HOROSCOP: Iată ce partener ţi se potriveşte, în funcţie de ZODIA TA

Berbec

Femeia din zodia berbec iubeşte libertatea. Munceşte foarte mult pentru a-şi atinge scopurile, iar pentru a-şi reîncărca bateriile, adoră să se aventureze în diverse excursii. Dacă nu, se poate mulţumi şi cu o plimbare lungă, atât timp cât este făcută alături de o companie plăcută. Aflată în elementul ei, această femeie îşi arată latura ei pasională şi extrem de energică. De aceea, are nevoie de un partener pe măsură, care să poată ţină pasul cu ea. Cei mai potriviţi parteneri sunt Gemenii, Scorpionii, Vărsătorii sau Leii.

Taur

Femeia din zodia Taur este mai liniştită decât cea din zodia Berbec. Aceasta pune mare preţ pe familie. În loc să petreacă o noapte în club alături de prieteni, femeia Taur preferă oricând o seară cu cei dragi, în care să facă clătite sau să se uite la un film bun. Aşadar, partenerul său va trebui să fie un bărbat devotat, iubitor şi fidel. Aceştia pot fi Racii, Capricornii sau Peştii.
Gemeni

Chiar dacă eşti judecată mai mereu ca fiind destul de superficială, eşti la fel de umană ca celelalte zodii, deci ai şi tu sentimente. Îţi place să te joci cu partenerul tău, să-l ţii în şah, însă la un moment dat simţi nevoia de stabilitate. Îţi trebuie un partener afectuos, care să-ţi ofere toată atenţia, pe care de altfel o meriţi. Cei mai compatibili parteneri sunt Berbecul, Leul, Taurul şi Vărsătorul.

Rac

Eşti o femeie pe atât de puternică, pe atât de sensibilă. Deşi îţi place să te descurci singură şi să realizezi tot ce ţi-ai propus, la un moment dat vei realiza că ai nevoie de o prezenţă masculină în viaţa ta. Bărbatul va trebui să-ţi ofere sentimentul de protecţie şi de comoditate. Cei mai potriviţi parteneri sunt Fecioarele, Taurii şi Scorpionii.

Leu

Femeile din zodia Leu sunt foarte independente, pe toate planurile. Atât din punct de vedere sentimental, cât şi din punct de vedere profesional, le place să fie stăpâne pe situaţie. Au nevoie de un bărbat la fel de puternic, care să le susţină. Pot fi compatibile cu Balanţele şi Leii.

Fecioară

Eşti complet sigură că eşti o femeie perfectă, de aceea eşti şi foarte pretenţioasă. Într-adevăr, ai foarte multe calităţi, însă nu trebuie să te consideri lipsită de defecte. Va exista un bărbat care să te pună la un moment dat pe gânduri şi, în acelaşi timp, îţi va deschide ochii. Orientează-te spre Taur sau Scorpion.

Balanţă

La fel cum spune şi numele zodiei, eşti una dintre femeile cu cel mai echilibrat stil de viaţă. Nu ai nevoie de aventuri, care îţi pot frânge inima. Îţi trebuie un bărbat puternic, asumat şi la fel de sigur pe sine. Te vei înţelege bine cu Vărsătorul sau Leul.

Scorpion

Asemeni femeii din zodia Fecioară, ai foarte multe pretenţii. Nu te laşi impresionată cu una cu două şi te îndrăgosteşti foarte rar. Dar şi când o vei face... să te ţii bine! Bărbaţii din zodia Peşti sau Fecioară te vor face să trăieşti o viaţă aşa cum ai visat.

Săgetător

Eşti o persoană veselă, mereu pusă pe distracţie. Îţi place să vezi partea plină a paharului, atitudine care te va ajuta să o iei de la zero, atunci când e cazul. Iubitul tău trebuie să fie la fel de optimist, transmiţându-vă reciproc o atitudine pozitivă. El poate fi un Leu, Vărsător sau Berbec.

Capricorn

Femeia Capricorn este foarte ambiţioasă. Nu are timp de pierdut cu aventuri de o noapte, deoarece vrea o viaţă echilibrată. Familistă convinsă, aceasta are nevoie de un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, care să fie stâlpul casei. Se potriveşte perfect cu Taurul sau Scorpionul.

Vărsător

Această femeie iubeşte să deţină controlul. Partenerul ei va trebui să o lase să ia deciziile în casă sau dacă se vor consulta, tot varianta dânsei va fi cea mai bună. Nu suportă criticile şi are nevoie de sprijin emoţional atunci când îl cere. Poate fi compatibilă cu Balanţele sau Berbecii, scrie b1.ro

Peşti

Eşti o fire destul de rezervată şi sensibilă. Însă pe cât eşti de tăcută, pe atât eşti de vorbăreaţă când cineva reuşeşte să te facă să te simţi în elementul tău. Ai nevoie de un iubit care să-ţi înţeleagă stările. Acesta poate fi un Taur sau un Scorpion.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu