HOROSCOP: Fetele rele ale zodiacului. Iubesc aventura şi sunt greu de stăpânit

Sunt îndrăznețe, pline de energie și mereu dornice de noi experiențe. Vorbim despre fetele "rele" ale zodiacului, cele care fac numai ceea ce vor și nu pierd nicioadată. Căci știi cum se spune, "Fetele bune ajung în Rai, fetele rele ajung unde vor".

Berbec

Tupeul, îndrăzneala o ajută să ajungă acolo unde își dorește. Căci dacă femeia din zodia Berbec și-a pus ceva în minte, nimeni și nimic nu îi stă în cale. E ambițioasă, căpoasă chiar și nu se gândește de două ori înainte să acționeze. Iubește în ritm alert și cu o pasiune uimitoare. Egoul său nemăsurat o transformă într-o persoană dependentă de atenție. E recunoscută pentru firea directă și pentru felul în care sar peste amabilități și trece direct la subiect.

Leu

Femeia Leu e curajoasă și se aventurează fără teamă acolo unde e mai greu de răzbătut. E individualistă și poate de aceea și este considerată rea. Nu se lăsă ușor intimidată, are o mare forță interioară, este îndrăzneață și băiețoasă. Această femeie e născută pentru a domina și îi place să fie deasupra tuturor, cu orice preț. În dragoste, ea e cea care părăsește căminul conjugal atunci când partenerul nu o mai ridică în slăvi și când nu îi mai hrănește egoul nemărginit.

Săgetător

E impulsivă, iar când își dorește foarte mult ceva va da dovadă de o ambiție rară. Își asumă greșelile și eșecurile nu îi stau în cale pentru a merge mai departe. Are nevoie de atenție și e mereu gata să încerce lucruri noi. Rămâne loială partenerului său numai dacă acesta îi înțelege nevoia de libertate. Comunicarea este esențială pentru ea, așa că partenerul trebuie să îi mențină interesul treaz prin conversații inteligente și chiar cu aluzie sexuală
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu