HOROSCOP: Ferește-te de bărbații din aceste zodii

Total opusă romantismului, violenţa este o trăsătură negativă ce caracterizează unele persoane şi cel mai bine este să cunoaştem din timp aceste tendinţe nocive ale celor dragi nouă, pentru a ne putea feri de consecinţele nefaste ale acestora. Iată care sunt cei mai nocivi bărbaţi din zodiac. 

HOROSCOP. Gemenii pot fi consideraţi unii dintre bărbaţii violenţi ai zodiacului, dar această trăsătură, la ei, este sinonimă cu anxietatea şi instabilitatea, din cauza caracterului dual al zodiei lor. Deşi dotaţi cu o mare capacitate intelectuală, aceştia pot avea reacţii imprevizibile şi dintre cele mai diverse, apărute în mod spontan. Rutina este distructivă pentru acest semn zodiacal, de aceea Gemenii sunt mereu în căutare de nou. Dau uneori dovadă de exagerare, de supradimensionare a situaţiilor prin care trec, ceea ce poate genera unele reacţii violente şi de nestăpânit. Sunt destul de infideli şi trec rapid de la o iubire la alta, pentru că se plictisesc repede.

HOROSCOP. Scorpionul este unul dintre cele mai directe semne zodiacale, destul de loial şi idealist, dar plin de resentimente şi de reacţii imprevizibile. Dând dovadă de curaj şi fermitate, este capabil de sacrificii mari pentru cei dragi, dar, în acelaşi timp, din cauza geloziei extreme, poate da dovadă de o violenţă nemaiîntâlnită. Fiind un semn astrologic sinonim cu conflictul, poate genera unele situaţii extrem de agresive. Din cauza geloziei extreme, nu va admite nici măcar îndoiala într-o relaţia şi va reacţiona, mai mereu, agresiv şi violent.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu