HOROSCOP: Femeile zodiacului de care te îndrăgostești la prima vedere

Sirenele, misterioasele ființe ale adâncurilor, nu sunt doar un mit, ci există și în realitate. Poate că nu sunt înzestrate cu aceleași trăsături fizice, adică renumita coadă de pește, dar cu siguranță au același efect asupra celor din jurul lor. Din păcate, nu orice femeie poate candida cu succes la acest titlu special, ci doar cele născute în anumite semne zodiacale.

HOROSCOP. Taur

HOROSCOP. Rac

Cine ar intra cel mai bine în pielea sirenelor, dacă nu un semn de Apă? Femeia Rac este delicată, romantică și senzuală, astfel că nu este de mirare de ce niciun bărbat nu rezistă în fața farmecelor ei. Nativa nu trebuie să facă nimic special pentru a seduce un reprezentant al sexului opus, ci doar să se comporte natural. Nu există nicio armă de seducție mai bună decât farmecul ei personal. Vocea ei dulce ar băga în boală până și pe cel mai rece bărbat, care se declară greu de impresionat. La fel ca sirenele din adâncuri, aceste reprezentante ale horoscopului îi ademenesc pe bărbați cu glasurile lor suave.

HOROSCOP. Vărsător

Alte femei care sunt înzestrate cu caracteristici demne de o sirenă sunt cele născute în zodia Vărsător. Mulți oameni au încercat să descopere misterul acestor native, dar nimeni nu reușește să înțeleagă ce fac ele atât de special de reușesc să îi vrăjească pe toți de la prima vedere. Fie că este vorba de privirea lor magnetică, de vocea senzuală ori de unduirea sexi a corpului, cert este că aceste native lasă victime în spatele lor. Seduc orice bărbat doar pocnind din degete, dar apoi nu îi mai acordă nicio atenție. Niciunul nu pare să se ridice la nivelul lor cu adevărat, astfel că nu își doresc să îl mai păstreze în viața lor după ce se plictisesc de el.

HOROSCOP. Pești

Ieșită parcă din adâncurile mărilor și ale oceanelor, reprezentanta zodiei Pești pare a fi regina sirenelor. Ea atrage instant privirile celor din jur, fără să se dea în spectacol ca alte femei. Ceilalți devin brusc interesați de persoana ei, de parcă ar fi un mister care trebuie explorat până la ultimul detaliu. Firea ei dulce îi asigură o listă lungă de admiratori, care se declară pe loc cuceriți pe viață. Dar, pe cât de liniștită și de inofensivă pare această nativă, pe atât devine de periculoasă dacă cineva o calcă pe coadă. Întocmai precum o sirenă supărată, ea se transformă într-o ființă care este gata să muște până la sânge, scrie antena3.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu