HOROSCOP: Femeile din zodiac pe care bărbații le părăsesc și le regretă toată viața

Femeia Rac oferă cele mai intense și autentice emoții

Racul este o persoană sentimentală în general, dar, atunci când intră într-o relație, sentimentele sale de iubire și admirație se dublează. Nimeni nu te va face să te simți în centrul universului așa cum te poate face o femeie Rac. Iar atunci când te îndepărtezi de ea, femeia Rac va face tot ce îi stă în putere să țină legătura vie. Dacă, însă, îi frângi inima, nu mai există cale de întoarcere. Femeia Rac este la fel de aprigă, pe cât este de sentimentală. Nu te va mai privi niciodată la fel, ba chiar vei deveni un străin pentru ea. Iar, la un moment dat, în viața ta, vei simți golul pe care femeia Rac ți l-a lăsat în inimă. Bărbații care părăsesc o femeie Rac vor ajunge, cu siguranță, să o regrete din tot sufletul, pentru că nimeni nu-i va mai iubi vreodată atât de intens și sincer.

Femeia Scorpion îți așează lumea la picioare

Literalmente, este capabilă să facă orice sacrificiu, atunci când iubește cu adevărat. Pasiunea pe care o pune în relație este de neegalat. Pentru că se îndrăgostește greu, o femeie Scorpion va renunța la fel de greu la iubirea ei. Atunci când stai lângă o femeie Scorpion, vei simți protecție și stabilitate, precum și o infinită căldură sufletească. Însă, dacă o lași în urmă, femeia Scorpion devine mai dură și mai rece decât piatra. Nu mai ai nici o șansă să reintri în grațiile sale. Iar, ceea ce îi este caracteristic, femeia Scorpion nu se lasă până nu află adevăratul motiv pentru care ai rupt relația. Dacă ai un motiv suficient de bun, poate că mai există cale de întoarcere. Dacă, însă, o părăsești pentru altcineva, sperând că te vei putea întoarce oricând la ea, ia-ți adio pentru totdeauna de la cea mai stabilă legătură din viața ta.

Femeia Pești aduce magie în viața unui bărbat

Dragostea este ca un vis în viața unei femei din zodia Peștilor. Atunci când ești împreună cu ea, aduce la suprafață ce este mai bun din tine și din lume. Nu încape banalitate sau plictiseală lângă o femeie Pești, pentru că ea face lucrurile să strălucească, atunci când iubește. Când un bărbat o părăsește, femeia Pești are tendința să se învinovățească, la început, chiar dacă nu a făcut nimic greșit. Arareori, o femeie din această zodie arată sentimente de furie sau reproș, atunci când este lăsată în urmă. Mai degrabă, devine foarte tristă și imposibil de consolat. Fiind o persoană extrem de emoțională și intuitivă, femeia Pești simte că ceva este în neregulă, chiar înainte ca ruptura să se producă, scrie antena3.ro

loading...

Lasă un comentariu