HOROSCOP: Femeile din zodiac care au frumusețe naturală

Gemeni

Majoritatea femeilor din această zodie au trăsături fine și delicate, care le expun foarte bine modul de a fi. Stilate și mereu cu ținuta pusă la punct, acestea de vrăjesc doar prin simpla lor prezență. Nu ai cum să rămâi indiferent în fața unei asemenea frumuseți, mai ales atunci când descoperi că la interior se ascunde o femeie caldă și plină de compasiune.

Rac

Frumusețea naturală a femeilor din zodia Rac poate fi remarcată în special în ceea ce privește ochii și buzele. Aceste native au fost binecuvântate de Mama Natură cu ochi ageri, care au o sclipire aparte, dar și cu buze adorabile, de păpușică. Majoritatea bărbaților sunt atrași de aceste trăsături fizice ale femeilor din zodia Rac, dar și de personalitatea acestora. Femeile Rac sunt printre cele mai deosebite femei ale zodiacului, cele mai bune mame, dar și cele mai fidele și devotate iubite.

Fecioară

Fecioarele se remarcă, de cele mai multe ori, prin trăsături ascuțite și puternice ale feței, care le fac să semene mai degrabă cu zeițele grecești sau cu reginele egiptene. Pomeți bine pronunțați, buze voluptoase, ochi fermecători, sprâncene bine conturate – acestea sunt principalele lucruri pe care le vezi la o Fecioară. Totuși frumusețea acestei femei nu este dată doar de trăsăturile faciale, ci și de corpul suplu și talia de viespe. Aceste native au corpuri de invidiat, pentru care nu fac niciun efort să le păstreze. Destinul a fost extrem de darnic cu ele la acest capitol, și tocmai de aceea acestea sunt printre singurele femei care fac cele mai multe cuceriri, scrie realitatea.net

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu