HOROSCOP: Femeia cu inimă de gheață. Nimeni nu o mai poate face să iubească din nou

Fiecare reacționează diferit la suferință. Unele dintre noi plângem cu lacrimi amare, dar suntem gata să o luăm de la început a doua zi, dar altele nu își revin niciodată de pe urma durerii provocate, scrie realitatea.net.

Cel care a afirmat pentru prima dată că timpul vindecă orice rană nu a cunoscut-o pe nativa din rândurile de mai jos: dacă a suferit o dezamăgire cruntă în dragoste, ea nu va mai iubi niciodată. Oricât de fermecător sau de bine intenționat ar fi bărbatul care vrea să îi cucerească inima, el se va lovi de un zid de gheață. Află despre cine e vorba din rândurile de mai jos!

Femeia cu inimă de gheață: nimeni nu o mai poate face să iubească!

A iubit o dată, cu tot sufletul, și gata: zodia de mai jos nu își va mai dărui inima unui al doilea bărbat, dacă primul nu a fost capabil să o păstreze întreagă!

Ne referim la zodia Capricorn! Nativii sunt renumiți pentru precauția de care dau dovadă atât în viața profesională, dar mai ales în cea amoroasă. Femeia Capricorn nu se va arunca niciodată cu capul înainte, pierzându-și mințile într-un flirt fierbinte, și nici nu își va dărui inima oricui o pretinde, fără ca acesta să îi dovedească potențialul pe care îl are.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu